№ 32 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про Положення про порядок надання дозволу на виїзну (виносну) торгівлю та проведення ярмарків в м. Дрогобичі”

15.02.2018 1490

№ 32 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про Положення про порядок надання  дозволу на виїзну (виносну) торгівлю та  проведення ярмарків в м. Дрогобичі”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 15.02.2018 № 32

Про Положення про порядок надання
дозволу на виїзну (виносну) торгівлю та
проведення ярмарків в м. Дрогобичі

З метою поліпшення торговельного обслуговування населення, захисту споживчого ринку від неякісних та небезпечних товарів, створення максимальних зручностей для покупців, на підставі Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України «Про захист прав споживачів», Постанови Кабінету Міністрів України від 15.06.2006 № 833 «Про затвердження Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування населення», Наказу Міністерства зовнішніх економічних зв’язків і торгівлі України від 08.07.1996 № 369 «Про затвердження Правил роботи дрібнороздрібної торговельної мережі», керуючись п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» вирішив:
1. Затвердити Положення про порядок надання дозволу на виїзну (виносну) торгівлю та проведення ярмарків в м. Дрогобичі згідно з додатком.
2. Рішення виконавчого комітету від 21.08.2014 № 135 «Про Порядок провадження торговельної діяльності за межами торговельних приміщень та надання послуг у сфері розваг на території об’єктів благоустрою м.Дрогобича» вважати таким, що втратило чинність.
3. Виконання даного рішення покласти на Комісію за дотриманням порядку провадження торговельної діяльності за межами торговельних приміщень та надання послуг у сфері розваг на території об’єктів благоустрою м. Дрогобича (І. Герман).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту