№ 322 Розпорядження міського голови “Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у міському бюджеті на забезпечення ветеранів війни санаторно-курортним лікуванням”

09.06.2017 341

№ 322 Розпорядження міського голови “Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у міському бюджеті  на забезпечення ветеранів війни санаторно-курортним лікуванням”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 9 червня року № 322-р

Про затвердження Порядку використання коштів,
передбачених у міському бюджеті
на забезпечення ветеранів війни санаторно-курортним лікуванням

З метою забезпечення ветеранів війни санаторно-курортним лікуванням, враховуючи рішення сесії Дрогобицької міської ради від 31 січня 2017 року №567 «Про затвердження Порядку відшкодування із місцевого бюджету надання пільг з послуг зв’язку, інших передбачених законом пільг та компенсацій за пільговий проїзд окремих категорій громадян міста Дрогобича», керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:
1. Затвердити Порядок використання коштів, передбачених у міському бюджеті на забезпечення ветеранів війни санаторно-курортним лікуванням згідно з додатком.
2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань В.Качмара.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту