№ 327 Розпорядження міського голови “Про проведення атестації посадових осіб органів місцевого самоврядування Дрогобицької міської ради та її виконавчих органів”

13.06.2019 1960

№ 327 Розпорядження міського голови “Про проведення атестації посадових осіб  органів місцевого самоврядування Дрогобицької  міської ради та її виконавчих органів”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 13 червня 2019 р. №327-р

Про проведення атестації посадових осіб
органів місцевого самоврядування Дрогобицької
міської ради та її виконавчих органів

Відповідно до ст.17 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів від 26 жовтня 2001 року № 1440 «Про затвердження Типового положення про проведення атестації посадових осіб місцевого самоврядування», розпорядження міського голови від 19.02.2019 № 93-р «Про затвердження Положення про проведення атестації посадових осіб органів місцевого самоврядування Дрогобицької міської ради та її виконавчих органів», керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Провести в термін з 15 по 19 липня 2019 року атестацію посадових осіб місцевого самоврядування виконкому Дрогобицької міської ради та її виконавчих органів.
2. Створити комісію для проведення атестації членів атестаційної комісії згідно з додатком № 1
3. Створити комісію для проведення атестації (надалі – комісія) посадових осіб органів місцевого самоврядування Дрогобицької міської ради та її виконавчих органів та затвердити її згідно з додатком № 2.
4. Затвердити графік проведення атестації згідно з додатком № 3.
5. Затвердити список посадових осіб місцевого самоврядування, які підлягають атестації згідно з додатком № 4.
6. Відділу кадрів (Н.Паращак) за один місяць до початку проведення атестації ознайомити всіх працівників виконкому Дрогобицької міської ради та її виконавчих органів, які підлягають атестації, з графіком її проведення під розписку.
7. Керівникам структурних підрозділів підготувати службові характеристики, затвердити їх керівником вищого рівня, ознайомити з ними підлеглих працівників та подати секретарю комісії не пізніше, ніж за тиждень до проведення атестації.
8. Секретарю комісії до 31 липня 2019 року узагальнити результати атестації та подати підсумки за рішеннями комісії міському голові Т.Кучмі.
9. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту