№ 329 Розпорядження міського голови “Про призначення персональних стипендій міського голови в галузі освіти та культури за особливі досягнення у навчанні і творчості ”

05.06.2020 1239

№ 329 Розпорядження міського голови “Про призначення персональних стипендій міського голови в галузі освіти та культури за особливі досягнення у навчанні і творчості ”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 05.06.2020 №329-р

Про призначення персональних стипендій
міського голови в галузі освіти та культури
за особливі досягнення у навчанні і творчості

На виконання рішення сесії Дрогобицької міської ради від 05.12.2019 № 2067 «Про затвердження Програми про персональні стипендії міського голови в галузі освіти та культури для обдарованих дітей мм. Дрогобича та Стебника», відповідно до Протоколу № 11 від 29.05.2020 року засідання комісії з визначення кандидатів із обдарованих дітей мм. Дрогобича та Стебника для призначення їм персональних стипендій міського голови в галузі освіти та культури за особливі досягнення у навчанні і творчості, керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Затвердити кандидатури тринадцяти претендентів закладів загальної середньої освіти м. Дрогобича щодо призначення їм персональних стипендій міського голови, а саме:
– Василишин Надії Степанівни – учениці Дрогобицького ліцею № 1 ім. І.Франка, переможця Всеукраїнського фестивалю-конкурсу мистецтв «Сурми звитяги».
– Сафіяника Володимира Романовича – учня Дрогобицького ліцею № 1 ім. І.Франка, переможця ІІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з фізики та інформаційних технологій.
– Іванишин Галини Петрівни – учениці Дрогобицького ліцею № 2, переможця ІІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з німецької мови, української мови та літератури, Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т.Шевченка.
– Зьоли Мар’яни Ярославівни – учениці Дрогобицького ліцею СШ № 2, переможця ІІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з німецької мови та біології.
– Бабич Аліни Юріївни – учениці Стебницького ліцею № 7, лауреатки: Всеукраїнських фестивалів-конкурсів «Зоряна Брама», «Осіннє Перевесло», «Різдвяні канікули», «Стрітенські Ангелики».
– Герасимович Софії Романівни – учениці Дрогобицького ліцею № 16 ім. Ю.Дрогобича, переможця І Міжнародного фестивалю юних піаністів «LVIVKAWA I UA», І Відкритого конкурсу юних музикантів «Крок до успіху», Х Фестивалю юних піаністів ім. Р.Савицького.
– Рака Максима Андрійовича – учня Дрогобицької гімназії № 17, переможець І Міжнародного фестивалю юних піаністів «LVIVKAWA I UA», І Відкритого конкурсу юних музикантів «Крок до успіху».
– Демківа Остапа Олеговича – учня Дрогобицького ліцею Дрогобицької міської ради, переможця ІІІ етапу Всеукраїнської предметної олімпіади з історії, ІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН у секції історії України.
– Зеленого Тараса Романовича – учня Дрогобицького ліцею Дрогобицької міської ради, переможця ІІ етапу конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт МАН у секції комп’ютерних систем та мереж, а також у секції авіа та ракетобудування, машинобудування та робототехніки.
– Заблоцької Оксани Андріївни – учениці Дрогобицького ліцею Дрогобицької міської ради, переможця ІІІ етапу (І місце) Всеукраїнської олімпіади з української мови.
– Онищак Діани В’ячеславівни – учениці Дрогобицького ліцею Дрогобицької міської ради, переможця ІІІ етапу (І місце) Всеукраїнської предметної олімпіади з правознавства.
– Чайки Богдана Богдановича – учня Дрогобицького ліцею Дрогобицької міської ради, переможця ІІІ етапу Всеукраїнської предметної олімпіади з інформатики, конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт МАН у секції технологій програмування, а також у секції авіа та ракетобудування, машинобудування та робототехніки.
– Неділенка Олега Олександровича, учня Дрогобицького ліцею Дрогобицької міської ради, переможця ІІІ етапу Всеукраїнської предметної олімпіади з екології, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН у секції охорони довкілля та раціонального природокористування.
2. Зобов’язати централізовану бухгалтерію відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити виплату персональних стипендій вказаним учням закладів загальної середньої освіти м. Дрогобича у розмірі 130 грн. у місяць з вересня поточного року протягом дев’яти місяців.
3. Виконання даного розпорядження покласти на відділ освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П.Шев’як).
4. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту