№ 33 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про внесення змін у рішення від 13.10.2020 № 246 «Про надання дозволу гр. Фляку Петру Ярославовичу на влаштування благоустрою за власні кошти»”

26.01.2021 1509

№ 33 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про внесення змін у рішення  від 13.10.2020 № 246 «Про надання дозволу  гр. Фляку Петру Ярославовичу  на влаштування благоустрою за власні кошти»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 26.01.2021 № 33

Про внесення змін у рішення
від 13.10.2020 № 246
«Про надання дозволу
гр. Фляку Петру Ярославовичу
на влаштування благоустрою
за власні кошти»

За ініціативою заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань м. Дрогобича А. Ковча щодо внесення змін у рішення виконкому через виявлення факту можливого порушення чинного законодавства у зв’язку з проведенням земляних робіт поруч із будівлею “Міський шпихлір – житниця” (пам’ятка архітектури національного значення – Житниця (мур.) ох. № 380) у м. Дрогобичі, керуючись п.7 ч.а ст.30, ст.40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Внести зміни в рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 13.10.2020 № 246, де замінити пункти 2 і 3 пунктами 2, 3 і 4 в такій редакції:
“2. Роботи по влаштуванню благоустрою згідно п. 1 виконувати лише після отримання письмового дозволу від відповідного органу охорони культурної спадщини та письмового погодження від департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради.
3. Відновити порушений благоустрій згідно п. 1 до попереднього стану після здачі в експлуатацію об’єкта будівництва “Нове будівництво будинку змішаного використання з житловими одиницями у верхніх поверхах і розміщенням в нижніх поверхах об’єктів громадського призначення замість існуючої нежитлової будівлі на вул. Стрийська, 25А в м. Дрогобичі Львівської області.”, та отримати письмове підтвердження виконаних робіт по відновленню благоустрою від департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.”
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту