№ 333-р Розпорядження міського голови “Про тимчасову міжвідомчу робочу групу з протидії нелегальному обігу пального і роздрібною торгівлею пальним”

21.04.2021 2215

№ 333-р Розпорядження міського голови “Про тимчасову міжвідомчу робочу групу  з протидії нелегальному обігу пального  і роздрібною торгівлею пальним”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 21.04.2021 №333-р

Про тимчасову міжвідомчу робочу групу
з протидії нелегальному обігу пального
і роздрібною торгівлею пальним

З метою детінізація ринку підакцизних товарів, боротьби із нелегальним обігом і роздрібною торгівлею пальним та вжиттям заходів по легалізації незаконних АЗС на території Дрогобицької ОТГ, керуючись п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи протокол засідання міжвідомчої регіональної робочої групи для проведення спільних заходів з метою боротьби із нелегальним обігом і роздрібною торгівлею пальним у Львівській області від 05.03.2021:
1. Утворити тимчасову міжвідомчу місцеву робочу групу з протидії нелегальному обігу пального і роздрібною торгівлею пальним та затвердити її склад згідно з додатком.
2. Робочій групі (І. Герман):
– здійснювати моніторинг місць розташування АЗС та місць, які, імовірно, реалізовують пальне без дозвільних документів;
– здійснювати обстеження АЗС на предмет наявності ліцензій на продаж паливно-мастильних матеріалів, шкідливого впливу на довкілля та наявності дозволу Державної екологічної інспекції у Львівській області, обстежувати як потенційні пожежо-небезпечні об’єкти, виявлення прихованої зайнятості та легалізації заробітної плати;
– перевіряти інформацію від представників бізнесу та громадськості про можливі об’єкти незаконної торгівлі пальним.
3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту