№ 335 Рішення виконавчого комітету “Про встановлення дорожніх знаків на території Дрогобицької міської територіальної громади”

19.12.2023 5423

№ 335 Рішення виконавчого комітету “Про встановлення дорожніх знаків на території Дрогобицької  міської територіальної громади”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

 

від 19.12.2023 №335

Про встановлення дорожніх
знаків на території Дрогобицької
міської територіальної громади

З метою безпечного дорожнього руху на вулицях Дрогобицької міської територіальної громади, відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт», «Про дорожній рух»,  беручи до уваги рішення  комісії по координації дорожнього руху на території Дрогобицької міської територіальної громади, керуючись пп.10 п. а ч.1 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради  в и р і ш и в :
1.Дозволити КП «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради (В. Суда):
-встановити дорожній знак 3.34  «Зупинку заборонено»   на             вул.   І. Франка від перехрестя вул. Самбірська – І. Франка з правої сторони в напрямку до вул. Залісся;
-встановити дорожній знак 3.34 «Зупинку заборонено» на                вул.            І. Чмоли з правої  сторони   вулиці    в   напрямку   від    вул.    Сагайдачного до    вул. Л. Українки;
-відновити роботу світлофорних об’єктів на вул. Стрийська біля Дрогобицького відділення АТ «Львівгаз» та на вул. Грушевського біля ліцею №16 ДМР;
-встановити оглядові дзеркала на вул. В. Великого (заїзд до буд. №8), на перехресті вул. Зелена Діброва – Чорновола, на повороті вул. Нова біля ж/б №7 в м. Стебник та на перехресті вул. У. Кравченко – Котляревського в м. Дрогобич;
-встановити дорожні знаки в м. Дрогобич на вул. Трускавецька (поворот с. Модричі) 3.25 «Обгін заборонено» 2шт., 1.1, 1.2, «Небезпечний поворот праворуч, небезпечний поворот ліворуч», 2 шт., 1.4.6 «Напрямок повороту» 4. шт.

-улаштувати пішохідний перехід на вул. Самбірська (біля магазину «Олан») з нанесенням дорожньої відмітки 1.14.1 «Зебра» та встановити дорожні знаки 5.35.2 «Пішохідний перехід».
2.Надати дозвіл департаменту міського господарства ДМР на виготовлення проєктно-кошторисної документації з улаштування острівців безпеки на пішохідних переходах вулиць Трускавецька, Війтівська Гора, Шашкевича, що знаходяться в напрямку руху пішоходів до ліцею №2 Дрогобицької міської ради з встановленням контрастного освітлення.
3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань В. Качмара.

Міський голова       Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту