№ 336 Рішення виконавчого комітету “Про організацію громадських робіт на підприємствах Дрогобицької міської ради на 2024 рік”

19.12.2023 5430

№ 336 Рішення виконавчого комітету “Про організацію громадських робіт  на підприємствах Дрогобицької  міської ради на 2024 рік”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

 

від 19.12.2023 №336

Про організацію громадських робіт
на підприємствах Дрогобицької
міської ради на 2024 рік

Розглянувши лист Дрогобицького районного відділу філії ДУ «Центр пробації» у Львівській області від 03.11.2023 № 2274/Д/5/36-23, відповідно до ст. ст. 30-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення та у зв’язку з необхідністю виконання ст.56 Кримінального кодексу України, враховуючи норми Порядку залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 13.07.2011 №753, з врахуванням змін, внесених Постановою Кабінету Міністрів України від 16.12.2022 №1389, з метою залучення порушників до громадських робіт, керуючись пп.7 п. б ч.1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Організувати у 2024 році за участю Дрогобицького районного відділу філії ДУ «Центр пробації» у Львівській області на підприємствах комунальної форми власності громадські роботи, які проводитимуться на території Дрогобицької міської територіальної громади та повинні мати суспільно корисну спрямованість, відповідати потребам територіальної громади і сприяти її соціальному розвитку.
2. Фінансування організації громадських робіт, вказаних у п. 1 даного рішення, до яких залучаються особи, які будуть перебувати на обліку в Дрогобицького районного відділу філії ДУ «Центр пробації» у Львівській області Міністерства юстиції України проводити за рахунок та в межах виділених бюджетних асигнувань на благоустрій території Дрогобицької міської територіальної громади на 2024р.
3. Визначити, що громадські роботи повинні проводитись виключно на спеціально створених для цього тимчасових робочих місцях.
4. Затвердити підприємства комунальної власності, за участю яких планується організація громадських робіт на території Дрогобицької міської територіальної громади згідно з додатком.
5. Рекомендувати Дрогобицькому районному відділу філії ДУ «Центр пробації» у Львівській області укласти договори на проведення громадських робіт з підприємствами, які потребують залучення додаткової робочої сили на виконання таких робіт та здійснити направлення незайнятих громадян, за їх згодою.
6. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування п.1 даного рішення виключно в межах коштів затверджених місцевим бюджетом на 2024 рік на благоустрій Дрогобицької міської територіальної громади.
7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань В. Качмара.

Міський голова       Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту