№ 34 Розпорядження міського голови “Про організацію скупки това­рів від іноземних громадян”

01.03.1991 537

№ 34 Розпорядження міського голови “Про організацію скупки това­рів від іноземних громадян”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 1 березня 1991 року № 34
м. Дрогобич

Про організацію скупки
това­рів від іноземних громадян

З метою додаткового залучення в товарооборот товарів, що реалізуються іноземними туристами, а також попередження спеку­ляцій, у відповідності з рекомендаціями Міністерства торгівлі і Міністерства внутрішніх справ УРСР та наказу управління тор­гівлі Львівського облвиконкому від 19 лютого 1991 року № 15 “Про затвердження магазинів по скупці товарів від іноземних громадян” зобов’язати:
1. Управління торгівлі Дрогобицького міськвиконкому /Дутко/, ВРП Стебницького калійного заводу /Трайдакало/ до 25 березня 1991 року організувати скупку товарів від іноземних туристів через комісійні магазини м. Дрогобича і Стебника.
2. Скупку і реалізацію товарів проводити згідно з «Тимчасо­вим положенням про порядок скупки речей комісійними магазинами від іноземних туристів», затвердженим розпорядженням облвиконкому від 11.10.88р. № 433, листом облвиконкому від 17.07.90р. №5/33- 1139/5.
Оформити в магазині необхідну інформацію, забезпечити його бланками суворої звітності.
3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на відділ організації торгівлі управління торгівлі міськвиконкому /Хорунжекевич/.

Голова міської Ради народних
депутатів, голова виконкому М.І. Глубіш

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту