№ 34 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про включення громадян в списки на першочергове одержання житла”

16.02.2017 470

№ 34 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про включення громадян в списки  на першочергове одержання житла”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 16.02.2017 № 34

Про включення громадян в списки
на першочергове одержання житла

Розглянувши звернення гр. Пони М.М., враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 06.02.2017 № 2), керуючись п.п. 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. 45 Житлового кодексу України, Положенням про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, затвердженим рішенням міськвиконкому від 21.04.2016 № 80, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Включити в список осіб, які користуються правом першочергового одержання житлової площі, гр. Пону Марію Миколаївну, 1981 року народження, у зв’язку з тим, що чоловік заявниці Пона Любомир Ігорович, 1980 року народження, відповідно до посвідчення серії УБД № 181351, виданого Службою безпеки України 26 грудня 2016 року, набув статусу учасника бойових дій з числа військовослужбовців, які брали безпосередню участь в АТО.
Заявниця перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті в загальній черзі згідно з рішенням міськвиконкому від 23.01.2014 № 9. Проживає у благоустроєній приватизованій квартирі № 6 в житловому будинку № 41/1 на вул. Сагайдачного в м. Дрогобичі, дві кімнати житловою площею 29,9 кв. м. На цій площі проживає п’ять осіб: сім’я заявниці в кількості 2-х осіб: Пона Л.І. – чоловік, та мати заявниці Луб С.Г., батько Луб М.Ф. і брат Луб І.М.
Черговість в окремому списку учасників бойових дій в зоні АТО встановити у відповідності до “Положення про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради”, затвердженим рішенням міськвиконкому від 21.04.2016 № 80, згідно з додатком № 1.Підстава: п. 14 ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.
2. Затвердити впорядковану відповідно до “Положення про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради” черговість в окремому списку учасників бойових дій в зоні АТО у відповідності до наданих заявниками документами станом на 06.02.2017 року згідно з додатком № 1.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту