№ 34 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження складу конкурсної комісії з відбору проектних пропозицій для співфінансування капітального ремонту багатоквартирних будинків у м. Дрогобичі на 2019-2020 роки”

21.02.2019 442

№ 34 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження складу конкурсної комісії з відбору проектних пропозицій  для співфінансування капітального  ремонту багатоквартирних  будинків у м. Дрогобичі  на 2019-2020 роки”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 21.02.2019 №34

Про затвердження складу
конкурсної комісії з відбору
проектних пропозицій
для співфінансування капітального
ремонту багатоквартирних
будинків у м. Дрогобичі
на 2019-2020 роки

З метою підвищення експлуатаційних властивостей житлового фонду, утримання його у належному стані та забезпечення його надійності та безпечної експлуатації, з метою забезпечення участі власників квартир (квартиронаймачів) у співфінансуванні капітального ремонту (реконструкції, модернізації), що проводяться у багатоквартирних будинках м. Дрогобича та визначення на конкурсних засадах поданих співвласниками проектних пропозицій, керуючись ст.27, ст.52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Затвердити склад конкурсної комісії з відбору проектних пропозицій для співфінансування капітального ремонту багатоквартирних будинків у м.Дрогобичі на 2019-2020 рр., згідно з додатком 1.
2. Затвердити положення про конкурсну комісію з відбору та затвердження проектів на фінансування Програми співфінансування капітального ремонту багатоквартирних будинків у м.Дрогобичі на 2019-2020 рр., згідно з додатком 2.
3. Уповноважити департамент міського господарства Дрогобицької міської ради (Р.Москалика) вести реєстр отриманих пропозицій та проектів, реалізація, яких відбуватиметься за рахунок коштів місцевого бюджету та коштів співвласників багатоквартирних будинків.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І.Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту