№ 340 Розпорядження міського голови ” Про утворення робочої групи для здійснення контролю за роботою автоперевізників в м. Дрогобичі”

16.06.2017 328

№ 340 Розпорядження міського голови ” Про утворення робочої групи для здійснення контролю за роботою автоперевізників в м. Дрогобичі”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 16 червня 2017 р.№ 340-р

Про утворення робочої групи
для здійснення контролю за
роботою автоперевізників в м. Дрогобичі

З метою забезпечення якісної та безпечної роботи автомобільного транспорту, недопущення надання послуг з перевезення пасажирів автомобільними перевізниками, які не мають дозвільних документів (ліцензій, ліцензійних карток на транспортні засоби,дозволів на перевезення, розкладів руху, та інших документів, передбачених чинним законодавством про автомобільний транспорт), врегулювання звернень, що надходять від населення щодо роботи автомобільних перевізників, відповідно ст. 7 Закону України «Про автомобільний транспорт», керуючись п.20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Утворити робочу групу для здійснення контролю за роботою автомобільних перевізників в м. Дрогобичі та затвердити її склад, що додається.
2. Комісії (В.Ліснянський):
2.1. Здійснювати обстеження роботи автомобільних перевізників, що здійснюють перевезення пасажирів міських, приміських та міжміських автобусних маршрутів загального користування на території м.Дрогобича.
2.2. Узагальнювати матеріали обстежень, складати акти-обстеження та скеровувати у відповідні контролюючі органи та на розгляд міського голови.
3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови І.Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту