№ 343 Рішення виконавчого комітету “Про визначення управителя багатоквартирного будинку № 18/4 по вул. П.Орлика в м. Дрогобич та затвердження Кошторису витрат на утримання багатоквартирного будинку та прибудинкової території”

28.12.2023 5463

№ 343 Рішення виконавчого комітету “Про визначення управителя багатоквартирного будинку  № 18/4 по вул. П.Орлика в м. Дрогобич  та затвердження Кошторису витрат на утримання  багатоквартирного будинку та прибудинкової території”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

 

від 28.12.2023 №343

Про визначення управителя багатоквартирного будинку
№ 18/4 по вул. П.Орлика в м. Дрогобич
та затвердження Кошторису витрат на утримання
багатоквартирного будинку та прибудинкової території

Розглянувши лист КП «Управитель «ЖЕО» ДМР від 26.12.2023р. № 337, для забезпечення належних умов проживання і задоволення господарсько-побутових потреб мешканців будинку комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади, беручи до уваги Закон України «Про житлово-комунальні послуги», рішення виконавчого комітету від 21.11.2023 року № 298«Про передачу на баланс витрат по обʼєкту: «Нове будівницво швидкозбірного каркасного багатоквартирного житлового будинку на вул.П.Орлика в м.Дрогобич, Львівської області, для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб», враховуючи норми п. 6-1 розділу 6 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про житлово-комунальні послуги», керуючись пп.2 п. а ч. 1 ст. 28, пп. 20, п. а ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в:
1.Визначити КП «Управитель «ЖЕО» ДМР (О. Майданюк) управителем багатоквартирного будинку № 18/4 по вул. П.Орлика в м. Дрогобич.
2.Затвердити кошторис витрат на утримання багатоквартирного будинку№ 18/4 по вул. П.Орлика в м. Дрогобич та прибудинкової території згідно з додатком.
3.Уповноважити міського голову Т.Кучму укласти Договір про надання послуги з управління багатоквартирним будинком № 18/4 по вул. П.Орлика в м. Дрогобич з комунальним підприємством «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради згідно з додатком.
4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань В. Качмара.

Міський голова       Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту