№ 346 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель м. Стебника”

21.05.2021 1972

№ 346 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель м. Стебника”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
УІІ позачергова сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 21.05.2021р. № 346

Про затвердження технічної документації
з нормативної грошової оцінки
земель м. Стебника

Розглянувши технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель м. Стебника, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № 20 від 21.04.2021р.), керуючись Податковим кодексом України, Законом України «Про оцінку земель», Законом України «Про державну експертизу землевпорядної документації”, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи позитивний висновок державної експертизи землевпорядної документації від 05 червня 2020 р. р. №1257-20 по визначенню грошової оцінки земель м. Стебника, проведеної у відділі експертизи Департаменту сертифікації та контролю за використанням та охороною земель, міська рада в и р і ш и л а:
1. Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель м. Стебника, яка включає:
1.1 Норматив витрат на освоєння та облаштування території м. Стебника у розрахунку на 1 кв.м – 122,80 грн.
1.2 Базову вартість 1 кв.м земель м. Стебника з врахуванням регіональних факторів – 245,60 грн.
2. Ввести в дію грошову оцінку земель м. Стебника з 01 січня 2022 року.
3. Землевласникам та землекористувачам до 01.03.2022 року внести зміни в розрахунок земельного податку у встановленому порядку.
4. Власникам, користувачам та орендарям земельних ділянок отримати у встановленому порядку витяги з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельних ділянок, затверджену цим рішенням, та забезпечити надання податкових декларацій зі сплати за землю до територіального органу Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області.
5. Орендарям земельних ділянок у м. Стебник до 01.03.2022 року внести зміни до договорів оренди землі у частині розрахунку орендної плати.
6. Територіальному органу Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області здійснювати контроль за поданням податкових декларацій з плати за землю платниками земельного податку і орендної плати за землю на підставі витягів з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельних ділянок, затверджену цим рішенням.
7. З 1 січня 2022 року рішення Стебницької міської ради від 15.03.2013 року № 390 «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель м. Стебника» вважати таким, що втратило чинність.
8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзик).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту