№ 347 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження порядку денного VІІI сесії Дрогобицької міської ради”

27.05.2021 2097

№ 347 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження порядку денного  VІІI сесії Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
VІІI сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 27 травня 2021 року № 347

Про затвердження порядку денного
VІІI сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись ч. 15 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити такий порядок денний VІІI сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного VІІI сесії Дрогобицької міської ради.
2. Про прийняття звернення (субсидії)
3. Бюджетні питання
3.1. Затвердження розпоряджень міського голови про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік
3.2. Звіт про виконання бюджету Дрогобицької міської територіальної громади за 1 квартал 2021 року
3.3. Про встановлення фіксованих ставок єдиного податку для фізичних осіб – підприємців, які здійснюють господарську діяльність
3.4. Про затвердження Положення про нарахування та сплату місцевих податків та зборів
4. Питання освіта, культури, медицини та соціального захисту населення.
4.1. Про затвердження списку та розміру одноразової стипендії для провідних спортсменів Дрогобицької міської територіальної громади за 2020 рік.
4.2. Про затвердження Положення про надання платних послуг комунальним закладом Дрогобицька дитячо-юнацька спортивна школа ім. І. Боберського Дрогобицької міської ради Львівської області.
4.3. Про Премію міського голови найкращим учасникам зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти.
4.4. Про ліквідацію Будинку дитячої та юнацької творчості Дрогобицької міської ради Львівської області.
4.5. Про ліквідацію Биківського закладу загальної середньої освіти І ступеня Дрогобицької міської ради Львівської області.
4.6. Про ліквідацію Волянської середньої загальноосвітньої школи І ступеня Дрогобицької міської ради Львівської області.
4.7. Про ліквідацію Дрогобицького регіонального еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Дрогобицької міської ради Львівської області.
4.8. Про ліквідацію Залужанського закладу загальної середньої освіти І ступеня імені Володимира Косика Дрогобицької міської ради Львівської області.
4.9. Про ліквідацію Новошицької середньої загальноосвітньої школи
І ступеня Дрогобицької міської ради Львівської області .
4.10. Про ліквідацію Сілецької середньої загальноосвітньої школи І ступеня Дрогобицької міської ради Львівської області.
4.11. Про ліквідацію Старосільської середньої загальноосвітньої школи І ступеня Дрогобицької міської ради Львівської області.
4.12. Про ліквідацію Ступницької середньої загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Дрогобицької міської ради Львівської області.
4.13. Про реорганізацію Гімназії № 15 імені Степана Бандери Дрогобицької міської ради Львівської області.
4.14. Про відзначення 131-ї річниці першої писемної згадки про школу в селі Верхні Гаї
5. Питання житлово-комунальної сфери.
5.1. Про безкоштовну передачу матеріальних цінностей.
5.2. Про внесення змін в додаток № 1 рішення Дрогобицьбкої міської ради від 27.06.2017 № 756 “Про надання дозволів на відключення від мереж централізованого опалення та встановлення індивідуального опалення у житлових будинках м. Дрогобича”.
5.3. Про внесення змін в додаток 2 рішення Дрогобицької міської ради від 27.02.2020 № 2223 “Про затвердження Положення про списання з балансу Дрогобицької міської ради багатоквартирних будинків”.
5.4. Про затвердження розміру кошторисної заробітної плати при визначенні вартості будівництва у 20212 року.
5.5. Про внесення змін до Програми розвитку доріг загального користування держаного значення Львівської області в межах Дрогобицької територіальної громади на 2021 р.
5.6. Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради від 12.03.2021 № 229 “Про зміну засновника та затвердження у новій редакції статутів комунальних підприємств житлово – комунальної сфери Дрогобицької міської ради”.
5.7. Про припинення діяльності Дочірнього підприємства «Комунальник» Комунального підприємства «Комбінат міського господарства» у зв’язку з реорганізацією шляхом перетворення в комунальне підприємство Дрогобицької міської ради.
5.8. Про надання згоди на передачу відомчого житлового будинку ВАТ «Дрогобицький «Агротехсервіс» (тепер – ПрАТ «Дрогобицький «Агротехсервіс») на вул. Стрийська, 266а в місті Дрогобич у комунальну власність Дрогобицької міської територіальної громади.
6. Питання оренди та приватизації комунального майна.
6.1. Про внесення змін до діючих договорів оренди.
6.2. Про включення в перелік об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади першого та другого типу, які підлягають передачі в оренду та встановлення розміру орендної плати.
6.3. Про надання дозволу на списання основних засобів, малоцінного інвентаря.
6.4. Про передачу майна, активів і пасивів відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради
7. Земельні питання.
7.1. Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок,
у затвердженні матеріалів у наданні в оренду земельних ділянок.
7.2. Про внесення змін до рішення міської ради від 15 серпня 2019 року № 1918.
7.3. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою по зміні цільового призначення земельних ділянок.
7.4. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів та передачу в оренду земельних ділянок
7.5. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації під об’єктами нерухомого майна.
7.6. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність земельних ділянок як учаснику АТО та учаснику бойових дій.
7.7. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Парковій.
7.8. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
7.9. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
7.10. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів.
7.11. Про припинення права оренди земельною ділянкою та передачу в постійне користування земельної ділянки на вул. М. Шашкевича, 9/2.
7.12. Про припинення права користування земельною ділянкою.
7.13. Про продовження терміну дії рішення міської ради.
7.14. Про внесення змін до рішень міської ради.
7.15. Про внесення змін до рішення міської ради від 22 березня 2012 року № 552.
7.16. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва та передачу у власність.
7.17. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу у власність земельних ділянок.
7.18. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під об’єктами нерухомого майна.
7.19. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва
7.20. Про продаж земельних ділянок у власність.
7.21. Про затвердження Положення «Про оренду земельних ділянок
на території, на яку поширюється повноваження Дрогобицької міської ради та порядок встановлення розмірів орендної плати за землю».
7.22. Про надання в оренду земельної ділянки.
7.23. Про надання в оренду земельної ділянки площею 0,4639 га на
вул. М. Грушевського, 9.
7.24. Про надання в оренду земельної ділянки площею 0,8648 га на
вул. М. Грушевського, 9.
7.25. Про втрату чинності рішення сесії № 333 від 22 квітня 2021 року та скасування рішення виконавчого комітету від 06.03.2021 № 105.
8. Про внесення змін в Регламент Дрогобицької міської ради восьмого скликання.
9. Про затвердження нової редакції статуту КП “Дрогобицька лазня” Дрогобицької міської ради Львівської області.
10. Про затвердження нової редакції статуту комунального підприємства «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради.
11. Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради “Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік” № 13 від 10.12.2020 р.
12. Про визначення робочих місць старост.
13. Про надання дозволу на створення органу самоорганізації населення “Залужанський сільський комітет “Громадська ініціатива” с. Залужани, органу самоорганізації населення “Добрівлянський сільський комітет “Відроджєення” с. Добрівляни, органу самоорганізації населення “Волянський сільський комітет “Воля” с. Воля Якубова, органу самоорганізації населення “Старосільський сільський комітет “Галицький барс”.
14. Про затвердження Програми фінансової допомоги суб’єктам господарювання Дрогобицької міської територіальної громади.
15. Про затвердження переліку проектів місцевих ініціатив на 2021 рік, які спів фінансуватимуться з міського бюджету Дрогобицької міської територіальної громади.
16. Про затвердження Програми «Реконструкція 1-го поверху житлового будинку на вул. Фабрична, буд. 61/8 в місті Дрогобич (облаштування 3 квартир для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб в приміщенні № 1 (ліва сторона) за рахунок субвенції з державного бюджету місцевому бюджету на формування фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Дрогобицької міської територіальної громади в 2021 році».
17. Про включення в перелік другого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади та надання дозволу
на продовження договору оренди.
18. Про затвердження Програми створення та розвитку промислової території в районі вулиці Северина Наливайка
19. Різне.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту