№ 348 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про демонтаж самовільно встановлених тимчасових споруд (гаражів) на вул. А.Сахарова (біля дитячо-юнацької спортивної школи) в м. Дрогобичі Львівської області”

15.10.2021 2027

№ 348 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про демонтаж самовільно встановлених тимчасових споруд (гаражів)  на вул. А.Сахарова (біля дитячо-юнацької  спортивної школи) в м. Дрогобичі Львівської області”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 15.10.2021 №348

Про демонтаж самовільно встановлених
тимчасових споруд (гаражів)
на вул. А.Сахарова (біля дитячо-юнацької
спортивної школи) в м. Дрогобичі Львівської області

Розглянувши службову записку начальника управління правового забезпечення виконкому Дрогобицької міської ради А.Швацького від 08.07.2021 № 266 щодо встановлення тимчасових споруд (шістнадцять металевих гаражів) на вул. А.Сахарова біля будинку дитячо-юнацької спортивної школи (вул. А.Сахарова, 2а) в м. Дрогобичі Львівської області, згідно акту обстеження від 01.10.2021 № 21, за відсутності дозвільних документів у відділі містобудування та архітектури, відповідно до ст. 28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності”, наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 № 244 «Про затвердження порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», ч.4 ст. 15 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Правил благоустрою м. Дрогобича від 25.10.2013 № 1151, Порядку демонтажу тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності на території м. Дрогобича, затвердженого рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 17.07.2014 №113, керуючись пп. 7 п.а ч.1 ст.31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Дрогобицької міської ради повідомити власників самовільно встановлених тимчасових споруд (шістнадцять металевих гаражів) на вул. А.Сахарова біля будинку дитячо-юнацької спортивної школи (вул. А.Сахарова, 2а) в м. Дрогобичі Львівської області про необхідність демонтажу самовільно встановлених тимчасових споруд (металевих гаражів) за власні кошти в двотижневий строк від публікації даного рішення на сайті Дрогобицької міської ради.
2. У випадку невиконання п.1. цього рішення КП «Служба муніципального управління» в строк від 05.11.2021 до 19.11.2021 провести демонтаж тимчасової споруди встановленої без дозвільних документів та залишити на збереження на території КП «Служба муніципального управління».
3. У випадку передбаченому п.2. цього рішення КП «Служба муніципального управління» повернути тимчасову споруду лише після повного відшкодування витрат понесених у зв’язку з її демонтажем та зберіганням.
4. Начальнику Дрогобицької ВП ГУНП у Львівські області забезпечити дотримання громадського порядку під час демонтажу тимчасової споруди за вище зазначеною адресою.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Тарас Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту