№ 35 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича першого та другого типу, які підлягають передачі в оренду”

24.12.2020 1618

№ 35 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік об’єктів  комунальної  власності  територіальної  громади  м. Дрогобича першого та другого типу,  які підлягають передачі в оренду”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ІІ сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 24 грудня 2020 р. № 35

Про включення в перелік об’єктів
комунальної власності територіальної
громади м. Дрогобича першого та другого типу,
які підлягають передачі в оренду

Беручи до уваги звернення юридичних та фізичних осіб, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 10.12.2020 року №1) та постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (протокол №2 від 10.12.2020 року), керуючись ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, міська рада вирішила:
1. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлові приміщення комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича, згідно з додатком №1.
1.1 Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради укласти договори оренди нежитлових приміщень, які є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича, на період з 01.01.2021 р. по 31.12.2021 р., згідно з додатком №1.
1.2. Розрахунок орендної плати для орендарів, зазначених в додатку № 1, здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
1.3. Комунальні платежі за орендарів, які орендують нежитлові приміщення за адресою м. Дрогобич пл. Ринок, 1, зазначених у додатку №1 даного рішення, сплачує балансоутримувач – Виконавчий комітет Дрогобицької міської ради.
2. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення, що знаходяться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, площею 24,8 кв. м., яке знаходяться на балансі виконавчого комітету Дрогобицької міської ради та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
2.1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради продовжити договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, площею 24,8 кв. м. з Народним депутатом України Саламахою Орестом Ігоровичем для громадської приймальні, терміном на 1 рік.
2.2. Розрахунок орендної плати для Народного депутата Саламахи О. І. здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
3. Включити в перелік об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Самбірська, 78, площею 12,8 кв. м., яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
3.1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради за результатами проведеного аукціону надати дозвіл на продовження (укладення) договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Самбірська, 78, площею 12,8 кв. м. терміном 4 роки 11 місяців.
4. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, яке підлягає передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 43, площею 103,76 кв. м., яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
4.1 Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради продовжити договір оренди нежитлового приміщення, яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня,43, площею 103,76 кв. м. з Дрогобицьким районним територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг), на період з 01.01.2021 р. по 01.07.2021 р.
4.2. Розрахунок орендної плати для Дрогобицького районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
5. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради розірвати договір оренди нежитлового приміщення, яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Трускавецька, 24/5, площею 99,4 кв. м. з художником Можаком Іваном Миколайовичем.
6. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, яке підлягає передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Трускавецька,24/5, площею 99,4 кв. м., яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
6.1 Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради укласти договір оренди нежитлового приміщення, яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Трускавецька, 24/5, площею 99,4 кв. м., на період 4 роки 11 місяців з членом Національної спілки художників України Олексяком Мар’яном Івановичем для використання під художню майстерню.
6.2. Розрахунок орендної плати для художника Олексяка М. І., здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року.
7. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Осмомисла, 10, площею 42,0 кв. м., яке знаходяться на балансі відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
7.1. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Осмомисла, 10, площею 42,0 кв. м. з Молодіжною організацією « Пласт – Національна скаутська Організація України» для проведення заходів патріотичного виховання української молоді, терміном на 1 рік.
7.2. Розрахунок орендної плати для Молодіжної організації « Пласт – Національна скаутська Організація України» здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
8. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 7, площею 260,0 кв. м., яке знаходиться на балансі КНП «Дрогобицький міський пологовий будинок» Дрогобицької міської ради та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
8.1 КНП «Дрогобицький міський пологовий будинок» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 7, площею 260.0 кв. м. з КНП «Дрогобицька міська поліклініка» ДМР для використання згідно статутної діяльності, на період з 01.01.2021 р. по 31.12.2021 р.
8.2. Розрахунок орендної плати для КНП «Дрогобицька міська поліклініка» ДМР здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
9. Включити в перелік об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду з проведенням аукціону нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 11, площею 18,5 кв. м., яке знаходиться на балансі КНП «Дрогобицька міська дитяча лікарня» Дрогобицької міської ради та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
9.1. КНП «Дрогобицький міська дитяча лікарня» Дрогобицької міської ради за результатами проведеного аукціону надати дозвіл на продовження (укладення) договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 11, площею 18,5 кв. м., терміном 4 роки 11 місяців.
10. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлові приміщення, що знаходяться за адресами: м. Дрогобич, вул. Січових Стрільців, 20, площами 393,54 м. кв., 197,0 кв. м., що знаходяться на балансі КНП «Дрогобицький міська поліклініка» Дрогобицької міської ради та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
10.1. КНП «Дрогобицька міська поліклініка» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження договору оренди нежитлових приміщень, що знаходяться за адресою: м. Дрогобич, вул. Січових Стрільців, 20, площами 393,54 м. кв., 197,0 кв. м. з КЗ ЛОР «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги» для надання послуг з невідкладної медичної допомоги, роботи МСЕК, терміном 1 рік.
10.2. Розрахунок орендної плати для КЗ ЛОР «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги» здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
11. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлові приміщення, що знаходяться за адресами: м. Дрогобич, вул. Січових Стрільців, 22, площами 36,6 м. кв., 16,1 кв. м., що знаходяться на балансі КНП «Дрогобицький міська поліклініка» Дрогобицької міської ради та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
11.1. КНП «Дрогобицька міська поліклініка» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження договору оренди нежитлових приміщень, що знаходяться за адресою: м. Дрогобич, вул. Січових Стрільців, 22, площами 36,6 м. кв., 16,1 кв. м. з КЗ ЛОР «Львівський обласний центр медичної експертизи» для роботи МСЕК, терміном 1 рік.
11.2. Розрахунок орендної плати для КЗ ЛОР «Львівський обласний центр медичної експертизи» здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
12. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлові приміщення, що знаходяться за адресами: м. Дрогобич, вул. Січових Стрільців, 22, площами 20,9 м. кв., 16,8 кв. м., що знаходяться на балансі КНП «Дрогобицький міська поліклініка» Дрогобицької міської ради та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
12.1. КНП «Дрогобицька міська поліклініка» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження договору оренди нежитлових приміщень, що знаходяться за адресою: м. Дрогобич, вул. Січових Стрільців, 22, площами 20,9 м. кв., 16,8 кв. м. з КЗ ЛОР «Львівське обласне бюро судово медичної експертизи» для роботи судово-медичної експертизи, терміном 1 рік.
12.2. Розрахунок орендної плати для КЗ ЛОР «Львівське обласне бюро судово- медичної експертизи» здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
13. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, яке підлягає передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Самбірська,70 площею, 282,1 кв. м., що знаходиться на балансі Дрогобицької загальноосвітньої школи 1-111 ступенів № 17 та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
13.1. Дрогобицькій загальноосвітній школі 1-111 ступенів № 17 надати дозвіл на укладення договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Самбірська, 70, площею 282,1 м. кв. з Муніципальною футбольною командою «Галичина» для проведення спортивно – тренувальних занять, терміном на 1 рік з 16.30 год. до 21.00 год.
13.2. Розрахунок орендної плати для Муніципальної футбольної команди «Галичина» здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
14. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, яке підлягає передачі в оренду без проведення аукціону стадіон зі штучним покриттям, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Самбірська,70 площею 880,0 кв. м., що знаходиться на балансі Дрогобицької загальноосвітньої школи 1-111 ступенів № 17 та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
14.1. Дрогобицькій загальноосвітній школі 1-111 ступенів № 17 надати дозвіл на укладення договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Самбірська, 70, площею 880,0 м. кв. з Муніципальною футбольною командою «Галичина» для проведення спортивно – тренувальних занять, терміном на 1 рік з 16.30 год. до 21.00 год.
14.2. Розрахунок орендної плати для Муніципальної футбольної команди «Галичина» здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
15. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 7, площею 79,5 кв. м., яке знаходиться на балансі КНП «Дрогобицький міський пологовий будинок» Дрогобицької міської ради та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
15.1 КНП «Дрогобицький міський пологовий будинок» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 7, площею 79,5 кв. м. з ТОВ «Вчасна діагности» для використання згідно статутної діяльності, на термін 4 роки 11 місяців.
15.2. Розрахунок орендної плати для ТОВ «Вчасна діагности» здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року.
16. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради та балансоутримувачам нежитлових приміщень забезпечити:
16.1. виготовлення технічної документації та експертної оцінки для проведення аукціону;
16.2. розміщення оголошення про проведення аукціону на укладення та продовження договору оренди на нерухоме майно, що належить до комунальної власності м. Дрогобича;
16.3. вчинення усіх необхідних дій, пов’язаних з укладенням та продовженням договорів оренди нежитлових приміщень комунальної власності шляхом проведення електронних торгів (аукціону) у порядку, визначеному чинним законодавством України;
16.4. внесення вказаних вище об`єктів в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно за територіальною громадою м. Дрогобича в особі Дрогобицької міської ради.
17. Зобов’язати орендарів, зазначених у даному рішенні укласти договори оренди без проведення аукціону, відповідно до уточнених площ, згідно виготовленої технічної документації та експертної оцінки, здійснити страхування нежитлових приміщень, забезпечити утримання нежитлових приміщень та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
18. Виконання даного рішення доручити відділу освіти виконавчих органів ДМР, відділу охорони здоров’я виконавчих органів ДМР, відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету ДМР, відділу оренди та приватизації комунального майна та балансоутримувачам, зазначеним у даному рішенні.
19. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика), постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р. Бейзика).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту