№ 351 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про Порядок розміщення наборів даних виконавчого комітету Дрогобицької міської ради та її виконавчих органів, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних, в мережі Інтернет”

15.10.2021 2046

№ 351 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про Порядок розміщення наборів даних виконавчого комітету Дрогобицької міської ради та її виконавчих органів, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних, в мережі Інтернет”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 15.10.2021 №351

Про Порядок розміщення наборів даних
виконавчого комітету Дрогобицької міської ради
та її виконавчих органів, які підлягають
оприлюдненню у формі відкритих даних, в мережі Інтернет

З метою забезпечення прозорості та відкритості діяльності Дрогобицької міської ради та її виконавчих органів, задля реалізації права кожного на доступ до публічної інформації, яка знаходиться у володінні суб`єкта владних повноважень, на виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.2015 № 835 «Про затвердження Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних», враховуючи рішення виконавчого комітету міської ради від 15.06.2017 №136 «Про приєднання міста Дрогобича до Міжнародної Хартії відкритих даних», та керуючись ст. 40, ч.1 ст. 52, ч. 6. ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Затвердити Порядок розміщення наборів даних виконавчого комітету Дрогобицької міської ради та її виконавчих органів, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних, в мережі Інтернет згідно з додатком.
2. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради та її виконавчих органів, відповідно до даного Порядку, своєчасно оприлюднювати публічну інформацію наборами даних у формі відкритих даних на офіційному порталі відкритих даних Дрогобицької ОТГ.
3. Управлінню цифровізації, інформаційної політики та комунікацій (З.Квасній) забезпечити технічний супровід розміщення наборів даних у формі відкритих даних на порталі відкритих даних міста та проводити узагальнення звітів по оприлюдненню наборів даних у формі відкритих даних та їх аналіз.
4. Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 22.05.2019 № 126 «Про Порядок розміщення наборів даних виконавчого комітету Дрогобицької міської ради та її виконавчих органів, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних, в мережі Інтернет» вважати таким, що втратило чинність.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючого справами виконкому В.Коцюбу.

Міський голова Тарас Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту