№ 354 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до Інструкції з діловодства у виконавчих органах Дрогобицької міської ради”

15.10.2021 2100

№ 354 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до Інструкції з  діловодства у виконавчих органах  Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 15.10.2021 №354

Про внесення змін до Інструкції з
діловодства у виконавчих органах
Дрогобицької міської ради

Враховуючи «Уніфіковану систему організаційно-розпорядчої документації», розроблену технічним комітетом стандартизації «Інформація і документація», Українським науково-дослідним інститутом архівної справи та документознавства Державної архівної служби України і затверджену наказом ДП «УкрНДНЦ» від 01.07.2020 №144, яка вступила в дію з 01.09.2021, керуючись ст.40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Внести зміни в Інструкцію з діловодства у виконавчих органах Дрогобицької міської ради, а саме: замість слів «ініціали, прізвище» читати: «Власне ім’я ПРІЗВИЩЕ».
2. Керівникам відділів, управлінь, служб виконавчих органів міської ради враховувати при підготовці документів зміни до Інструкції з діловодства.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючого справами виконкому В.Коцюбу.

Міський голова Тарас Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту