№ 36 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про передачу на баланс матеріальних цінностей”

18.02.2020 739

№ 36 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про  передачу на баланс матеріальних цінностей”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 18.02.2020 №36

Про передачу на баланс
матеріальних цінностей

Розглянувши клопотання відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради від 04.02.2020 р. № 54, відповідно до Національного положення (стандарт) бухгалтерського обліку в державному секторі 121 “Основні засоби” , затвердженого наказом Мінфіну від 12.10.2010 р. № 1202 та Методичних рекомендацій з бухгалтерського обліку основних засобів суб’єктів державного сектору, затверджених наказом Мінфіну від 23.01.2015 р. № 11, керуючись пп.1 п.а ст. 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської вирішив:
1. Відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради (О.Яводчак) передати безкоштовно на баланс відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради та виконкому Дрогобицької міської ради матеріальні цінності – книги «Франко про освіту та виховання» (упорядник та редактор Галина Сабат) – згідно з додатком.
2. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П.Шев’як) прийняти на баланс матеріальні цінності відповідно до додатку .
3. Відділу бухгалтерского обліку та звітності виконкому Дрогобицької міської ради (М.Оршанська) прийняти на баланс матеріальні цінності відповідно до додатку .
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І.Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту