№ 36 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про завершення приватизації нежитлового приміщення”

24.12.2020 1464

№ 36 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про завершення приватизації нежитлового приміщення”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ІІ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 24 грудня 2020 № 36

Про завершення приватизації
нежитлового приміщення

Відповідно до п. 74 Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації, затвердженого постановою КМУ від 10.05.2018 р. № 432, беручи до уваги позитивні рекомендації постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 1 від 10.12.2020 р.), керуючись ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила :
1. Приватизацію нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 76, площею 518,6 м. кв., вважати завершеною.
2. Виконання даного рішення покласти на відділ оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Р. Рососі).
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту