№ 360 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Положення про надання платних послуг комунальним закладом Дрогобицька дитячо-юнацька спортивна школа ім. І. Боберського Дрогобицької міської ради Львівської області”

27.05.2021 1923

№ 360 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Положення про надання платних послуг комунальним закладом  Дрогобицька   дитячо-юнацька спортивна школа ім. І. Боберського Дрогобицької міської ради Львівської  області”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
VІІI сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 27 травня 2021 року № 360

Про затвердження Положення про надання
платних послуг комунальним закладом  
Дрогобицька   дитячоюнацька спортивна
школа ім. І. Боберського Дрогобицької
міської ради Львівської  області

Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», законом України «Про позашкільну освіту», відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 27.08.2010р. № 796 «Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися навчальними закладами, іншими установами та закладами системи освіти, що належать до державної і комунальної власності» зі змінами, від 14.04.2009р. № 356 «Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися закладами фізичної культури і спорту, що утримуються за рахунок бюджетних коштів»; спільного наказу Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, Міністерства фінансів України, Міністерства економіки України від 28.08.2009р. № 3042/1030/936 «Про затвердження Порядку та умов надання платних послуг закладами фізичної культури і спорту, що утримуються за рахунок бюджетних коштів» зі внесеними змінами; спільного наказу Міністерства освіти і науки України, Міністерства економіки України, Міністерства фінансів України від 23.07.2010р. № 736/902/758 «Про затвердження порядків надання платних послуг державними та комунальними навчальними закладами», з метою залучення більшої кількості населення та створення сприятливих умов для занять фізичною культурою та спортом, у зв’язку із виробничою необхідністю, з врахуванням рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (протокол від _______.2021 року № ___) та і постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від 20.11.2019 р. № 98) міська рада вирішила:
1. Затвердити Положення про порядок надання платних послуг населенню комунальним закладом Дрогобицька дитячо-юнацька спортивна школа ім. І. Боберського Дрогобицької міської ради Львівської області згідно з додатком 1 та розрахунки тарифів згідно з додатками 2,3,4.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (Р. Грицая).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту