№ 369 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін в Регламент Дрогобицької міської ради восьмого скликання”

27.05.2021 1967

№ 369 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін в  Регламент Дрогобицької міської ради восьмого скликання”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
VІІI сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 27 травня 2021 року № 369

Про внесення змін в
Регламент Дрогобицької міської ради
восьмого скликання

Відповідно до ч.4 ст.53 Регламенту Дрогобицької міської ради
восьмого скликання, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол № 15 від 18.05.2021), керуючись ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Внести зміни до Регламенту Дрогобицької міської ради восьмого скликання, затвердженого Рішенням Дрогобицької міської ради №55 від 22.01.2021 року.
2. Доповнити ч. 2 ст.27, та викласти в такій редакції:
«Проєкт рішення, що планується винести на розгляд профільної комісії та сесії ради, подається Секретарю ради з супровідним листом для реєстрації (додаток 1). Проєкти рішення без належно поданого супровідного листа та реєстрації на розгляд сесії не виносяться»
3. Затвердити примірний зразок супровідного листа згідно з Додатком 1.
4. Контроль за виконанням покласти на постійну комісію з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (В. Дзерина).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту