№ 37 Розпорядження міського голови “Про порядок державної реєстрації кооперативів /філіалів, відділень/та їх спілок /об’єднань/”

04.03.1991 468

№ 37 Розпорядження міського голови “Про порядок державної реєстрації кооперативів /філіалів, відділень/та їх спілок /об’єднань/”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 4 березня 1991 року № 37
м. Дрогобич

Про порядок державної реєстрації
кооперативів /філіалів, відділень/
та їх спілок /об’єднань/

З метою встановлення в м. Дрогобичі єдиного порядку державної реєстрації кооперативів /філіалів, відділень / та їх спілок /об’єд­нань/ та на виконання постанови Ради Міністрів УРСР від 11.11.90р. № 339 1 рішення облвиконкому від 29.12.90р. № 517:
1. Проводити державну реєстрацію кооперативів /філіалів, відді­лень/ та їх спілок / об’єднань /, створених після 1 жовтня 1990 року в порядку 1 строки, передбачені Законом СРСР “Про кооперацію в СРСР”.
2. Затвердити форму книги державної реєстрації згідно додатку № 1.
3. Державна реєстрація кооперативу / філіалу, відділення / чи спілки /об’єднання/ кооперативів засвідчується на Статуті підписом і печаткою Дрогобицького міськвиконкому із зазначенням реєстрацій­ного номера згідно з державною книгою реєстрації.
4. Державну реєстрацію кооперативів /філіалів, відділень/ поклас­ти на планово-економічний відділ виконкому /начальник п. Хомандяк Л.І/.
5. Встановити розміри плати за державну реєстрацію кооперативу, філіалу /відділення /, змін та доповнень до статуту виходячи з кож­ного виду діяльності згідно з додатком № 2.
6. Звільнити від внесення плати за державну реєстрацію коопера­тиви і їх філіали / відділення / по догляду за дітьми, хворими, пен­сіонерами та учнівські.
7. Встановити, що плата за державну реєстрацію вноситься у міс­цеві бюджети, за місцем реєстрації. За рахунок цих коштів в місцевій пресі поміщають повідомлення про створення кооперативу, філіалу /від­ділення/, або припинення їх діяльності.
8. Державну реєстрацію кооперативів проводити при наявності візи Державної податкової інспекції по м. Дрогобичу.
9. Державній податковій інспекції по м. Дрогобичу /Головчанський О.Г./ встановити контроль за своєчасним і повним внесенням плати за державну реєстрацію.

Переглянути додаток

Голова міської Ради народних
депутатів, голова виконкому М.І. Глубіш

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту