№ 37 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про безкоштовну передачу матеріальних цінностей”

24.12.2020 1498

№ 37 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про безкоштовну передачу матеріальних цінностей”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
2 сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 24 грудня 2020 № 37

Про безкоштовну передачу
матеріальних цінностей

Розглянувши службову записку начальника відділу охорони здоров’я Дрогобицької міської ради В.І.Чуби, з метою реалізації німецько-українського проекту «Ми зробимо це разом – покращення матеріального забезпечення галузі охорони здоров’я та обмін досвідом для населення Дрогобиччини в часи коронавірусної пандемії», розробленого в межах програми Kommunales Corona-Solidarpaket підтриманого Engagement Global GmbH, відповідно до ст.4 п 4.4 угоди від 03.11.2020р. про партнерство між університетським і ганзейським містом Грайфсвальд та містом Дрогобич, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради безкоштовно передати матеріальні цінності на баланс Комунальному некомерційному підприємству «Дрогобицька міська лікарня №1» Дрогобицької міської ради, згідно з додатком №1.
2. Виконання даного рішення покласти на відділ бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (М.Оршанська).та відділ охорони здоров’я Дрогобицької міської ради (В.Чуба).
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту