№ 371 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради від 27.06.2017 №756 «Про надання дозволів на відключення від мереж централізованого опалення та встановлення індивідуального опалення у житлових будинках м. Дрогобича»”

27.05.2021 2049

№ 371 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до рішення Дрогобицької  міської ради від 27.06.2017 №756 «Про  надання дозволів на відключення від мереж  централізованого опалення та встановлення індивідуального опалення у житлових будинках м. Дрогобича»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
VІІI сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 27 травня 2021 року № 371

Про внесення змін до рішення Дрогобицької
міської ради від 27.06.2017 №756 «Про
надання дозволів на відключення від мереж
централізованого опалення та встановлення
індивідуального опалення у житлових
будинках м. Дрогобича»

У зв’язку із зміною штатного розпису виконавчих органів Дрогобицької міської ради, враховуючи численні звернення мешканців багатоквартирних житлових будинків з централізованим теплопостачанням щодо розбалансування внутрішньобудинкових систем централізованого опалення, що призвело до значного, понад соціальну норму, зростання тарифів, враховуючи пропозиції постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол від _____2021 № ___), беручи до уваги рішення Дрогобицького міськрайонного суду від 17 липня 2015 року, рішення Дрогобицької міської ради від 10.12.2020 № 18 «Про початок реорганізації Стебницької міської ради, Бистрицької, Болехівської, Броницької, Верхньогаївської, Волянської, Дережицької, Добрівлянської, Долішньолужецької, Лішнянської, Михайлевицької, Медвежанської, Нижньогаївської, Нагуєвицької, Почаєвицької, Раневицької, Рихтицької, Снятинської, Ступницької, Унятицької сільських рад шляхом приєднання до Дрогобицької міської ради та початок реорганізації виконавчого комітету Стебницької міської ради шляхом приєднання до виконавчого комітету Дрогобицької міської ради»”, Закон України «Про теплопостачання», Постанову Кабінету Міністрів України, наказ Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26.07.2019 №169, зареєстрований в Міністерстві юстиції України 27.08.2019р. за № 982/33953 «Про затвердження Порядку відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води», керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
2
1. Внести зміни в склад комісії затвердженої п.3 рішення Дрогобицької міської ради від 27.06.2017 № 756 «Про надання дозволів на відключення від мереж централізованого опалення та встановлення індивідуального опалення у житлових будинках м. Дрогобича» згідно додатку №1, та викласти його в такій редакції:
СКЛАД
постійно діючої міжвідомчої комісії виконкому Дрогобицької міської ради
з розгляду питань, пов’язаних з відключенням споживачів від мереж централізованого опалення та постачання гарячої води
Голова комісії – заступник міського голови з комунальних питань;
Заступник голови комісії – директор департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради;
Секретар комісії – начальник відділу експлуатації об’єктів благоустрою та житлового фонду департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради.
Члени комісії:
– представник КП «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради;
– голова комісії з реорганізації КП «Стебниктеплоенерго» Дрогобицької міської ради;
– представник КП «Управитель «ЖЕО» Дрогобицької міської ради;
– представник Дрогобицького відділення ПАТ «Львівгаз»;
– представник Південного РЕМ «Львівобленерго»;
– представник КП «Дрогобичводоканал» Дрогобицької міської ради;
– представник відділу містобудування та архітектури виконавчих органів Дрогобицької міської ради;
-представник управління правового забезпечення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради;
– представник постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (за згодою).
2. Дія цього рішення розповсюджується на м. Дрогобич та м. Стебник.
3. Дане рішення набуває чинності з 01.06.2021 року.
4. Виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань, директора департаменту міського господарства Р. Москалика.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Р. Шагала).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту