№ 374 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до Програми розвитку доріг загального користування державного значення Львівської області в межах Дрогобицької територіальної громади на 2021р.”

27.05.2021 1956

№ 374 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до Програми розвитку доріг загального користування державного значення Львівської області  в межах Дрогобицької територіальної громади на 2021р.”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
VІІI сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 27 травня 2021 року № 374

Про внесення змін до Програми розвитку
доріг загального користування
державного значення Львівської області
 в межах Дрогобицької територіальної
громади на 2021р.  

З метою поточного ремонту існуючої мережі автомобільних доріг загального користування державного значення Львівської області в межах Дрогобицької територіальної громади, підвищення безпеки учасників дорожнього руху, на виконання рішення сесії Дрогобицької міської ради від 24.12. 2020 р. № 21 «Про бюджет Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово – комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку, та будівельних інвестицій (протокол № 16 від 25.05.2021 року), постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № 21 від 20.05. 2021 року), та керуючись п. 22 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада вирішила:
1. Внести зміни до Програми розвитку доріг загального користування державного значення Львівської області в межах Дрогобицької територіальної громади на 2021р.,затвердженої рішенням сесії Дрогобицької міської ради №111 від 28.01. 2021 р., де пункт 9. «Очікувані кінцеві результати виконання Програми» доповнити абзацом такого змісту «На протязі року, на підставі рішення виконавчого комітету, рішень міської ради, розпоряджень міського голови про внесення змін до бюджету міської територіальної громади на 2021р., можуть вноситись зміни щодо переліку доріг, характеру, складу, виду робіт , які безпосередньо стосуються з утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення».
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування Програми з внесеними до неї змінами у межах коштів, затверджених департаменту міського господарства по КПКВК 1217461 « Утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок коштів місцевого бюджету».
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на департамент міського господарства (Р. Пошивак).
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку, та будівельних інвестицій
(Р. Шагала).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту