№ 375 Розпорядження міського голови “Про утворення комісії для розгляду заяв малозабезпечених громадян, квартири яких будуть відключені від системи централізованого теплопостачання та затвердження її складу”

10.07.2019 578

№ 375 Розпорядження міського голови “Про утворення комісії для розгляду заяв  малозабезпечених громадян, квартири яких  будуть відключені від системи централізованого  теплопостачання та затвердження її складу”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови

від 10 липня 2019 р. №375-р

Про утворення комісії для розгляду заяв
малозабезпечених громадян, квартири яких
будуть відключені від системи централізованого
теплопостачання та затвердження її складу

На виконання міської Програми призначення і виплати цільової грошової допомоги малозабезпеченим мешканцям Дрогобича, квартири яких будуть відключені від системи централізованого теплопостачання, на 2019-2020 роки, яка затверджена рішення міської ради від 27 червня 2019 року № 1821, керуючись п. 20 ч. 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Утворити комісію для розгляду заяв малозабезпечених громадян, квартири яких будуть відключені від системи централізованого теплопостачання (далі – Комісія).
2. Затвердити склад Комісії згідно із додатком 1.
3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань В.Качмара.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту