№ 377 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання згоди на передачу відомчого житлового будинку ВАТ «Дрогобицький «Агротехсервіс» (тепер – ПрАТ «Дрогобицький «Агротехсервіс») на вул. Стрийська, 266а в місті Дрогобич у комунальну власність Дрогобицької міської територіальної громади”

27.05.2021 2095

№ 377 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання згоди на передачу відомчого житлового будинку ВАТ «Дрогобицький  «Агротехсервіс» (тепер – ПрАТ «Дрогобицький  «Агротехсервіс») на вул. Стрийська, 266а в  місті Дрогобич у комунальну власність Дрогобицької міської територіальної громади”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
VІІI сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 27 травня 2021 року № 377

Про надання згоди на передачу відомчого
житлового будинку ВАТ «Дрогобицький
«Агротехсервіс» (тепер – ПрАТ «Дрогобицький
«Агротехсервіс») на вул. Стрийська, 266а в
місті Дрогобич у комунальну власність
Дрогобицької міської територіальної громади

Розглянувши лист регіонального відділення фонду державного майна України у Львівській області, враховуючи пропозиції постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля транспорту та зв’язку (протокол від 25.05.2021 № 16), керуючись п. 51 ч. І ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Дати згоду на передачу в комунальну власність Дрогобицької міської територіальної громади 11-квартирного житлового будинку на вул. Стрийська, 266а у місті Дрогобич, який в процесі приватизації не увійшов до статутного капіталу ВАТ «Дрогобицький «Агротехсервіс» (тепер – ПрАТ «Дрогобицький «Агротехсервіс»).
2. Передати житловий будинок на вул. Стрийська, 266а в місті Дрогобич на баланс КП «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради (О. Майданюк) разом з інвентаризаційною справою № 2528.
3. Прийом-передачу будинку та інженерних мереж оформити відповідним актом.
4. КП «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради (О. Майданюк) внести зміни в облік житлової та загальної площі по підприємству та забезпечити ефективну експлуатацію будинку.
5. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на
заступника міського голови з комунальних питань, директора департаменту міського господарства Р. Москалика.
6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури,
екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Р. Шагала).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту