№ 38 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про підготовку та подання на розгляд сесії Дрогобицької міської ради плану розвитку території між вул. Грабовського, Самбірською, Лішнянською та пров.Тепличним”

16.03.2023 3669

№ 38 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про підготовку та подання на розгляд сесії Дрогобицької міської ради плану  розвитку території між вул. Грабовського,  Самбірською, Лішнянською та пров.Тепличним”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 07.03.2023 №38

Про підготовку та подання на розгляд
сесії Дрогобицької міської ради плану
розвитку території між вул. Грабовського,
Самбірською, Лішнянською та пров.Тепличним

Для визначення планувальної організації та розвитку території між вул. Грабовського, Самбірською, Лішнянською та пров.Тепличним, керуючись підпунктами 6, 8 пункту “а”, частини 1 статті 31 ЗУ “Про місцеве самоврядування в Україні”, ЗУ “Про регулювання містобудівної діяльності”, ст.12 ЗУ “Про основи містобудування”, наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 №290 ”Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації”, постановою Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 №926 “Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації”, відповідно до містобудівної документації м.Дрогобича,  виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. З метою розміщення об’єктів, що забезпечуватимуть інтереси Дрогобицької міської територіальної громади доручити відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (І.Петранич) :
1.1. Забезпечити оформлення вихідних даних на розробку детального плану території території між вул.Грабовського, Самбірською, Лішнянською та пров. Тепличним , що знаходиться  в межах м.Дрогобич для розміщення змішаної житлової та громадської забудови.
1.2. Повідомити через засоби масової інформації, розмістити на офіційному сайті Дрогобицької міської ради про проведення архітектурного конкурсу на кращий проєкт кварталу змішаної житлової та громадської забудови для створення унікального комплексу з затишним житлом, необхідною інфраструктурою та з можливістю розміщення на території реабілітаційного центру для військових та цивільних, вигідно використовуючи місце розташування, ландшафтний простір, рельєф.
1.3. Подати на затвердження сесії Дрогобицької міської ради рішення про розроблення детального плану території території між вул.Грабовського, Самбірською, Лішнянською та пров. Тепличним у межах м.Дрогобич.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  першого заступника міського голови І.Германа.

Заступник міського голови з питань
діяльності виконавчих органів,
керуючий справами виконкому Володимир КОЦЮБА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту