№ 380 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади першого та другого типу, які підлягають передачі в оренду та встановлення розміру орендної плати”

27.05.2021 2016

№ 380 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік об’єктів комунальної   власності Дрогобицької міської територіальної  громади першого та другого типу, які підлягають  передачі в оренду та встановлення  розміру орендної  плати”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
VІІІ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 27.05.2021р. № 380

Про включення в перелік об’єктів комунальної
власності Дрогобицької міської територіальної
громади першого та другого типу, які підлягають
передачі в оренду та встановлення розміру орендної плати

Беручи до уваги звернення юридичних та фізичних осіб, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 06.05.2021 року № 9, протокол від 18.03.2021 року № 8), постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № ___ від 25.05.2021 р.), керуючись ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, міська рада вирішила:
1. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлові приміщення комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходяться за адресою: м. Стебник, вул. Мазепи, 8, пл. 11,0 та 19,0 кв. м.
1.1 Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради укласти договори оренди нежитлових приміщень, які є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходяться за адресою: м. Стебник, вул. Мазепи, 8, площами 11,0 та 19,0 кв. м. з КП «Дрогобичводоканал» ДМР, терміном на 1 рік.
1.2. Розрахунок орендної плати для КП «Дрогобичводоканал» ДМР здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
2. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Стебник, вул. Трускавецька, 2, площею 68,0 кв. м.
2.1 Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради укласти договір оренди нежитлових приміщень, який є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Стебник, вул. Трускавецька, 2, площею 68,0 кв. м. з Територіальною асоціацією інвалідів «Серце допомоги», терміном на 1 рік.
2.2. Розрахунок орендної плати для Територіальною асоціацією інвалідів «Серце допомоги» здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
3. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, який підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення (приміщення спортивного залу) комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Козловського, 17.
3.1. Ліцею № 2 Дрогобицької міської ради Львівської області надати дозвіл на укладення договору погодинної оренди спортивного залу, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Козловського,17 з Спортивним клубом з настільного тенісу «Дрогобич», терміном на 1 рік.
3.2. Розрахунок орендної плати для Спортивного клубу з настільного тенісу «Дрогобич» здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року.
3.3. Ліцею № 2 Дрогобицької міської ради Львівської області надати дозвіл на укладення договору погодинної оренди спортивного залу, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Козловського,17 з Громадською організацією «Центральна школа Бойового Гопака», терміном на 1 рік.
3.4. Розрахунок орендної плати для Громадської організації «Центральна школа Бойового Гопака» здійснювати у розмірі 10,0грн. за 1год.
4. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 7, пл. 475,4кв. м.
4.1. КНП «Дрогобицький міський пологовий будинок» ДМР надати дозвіл на укладення договору оренди нежитлового приміщення, яке є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 7, площею 475,4 кв. м. з Соціальним центром матері і дитини у Львівській області Львівської обласної державної адміністрації, терміном на 10 років для ведення статутної діяльності.
4.2. Розрахунок орендної плати для Соціального центру матері і дитини у Львівській області Львівської обласної державної адміністрації здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
5. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Стебник, вул. Суха Воля, 4, площею 119,1кв. м.
5.1. Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору оренди нежитлового приміщення, яке є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Стебник, вул. Суха Воля, 4, площею 119,1кв. м. з Стебницьким добровільним товариством захисту дітей – інвалідів «Надія», терміном на 10 років для ведення статутної діяльності.
5.2. Розрахунок орендної плати для Стебницького добровільного товариства захисту дітей – інвалідів «Надія» здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
6. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради здійснювати нарахування орендної плати за оренду нового обладнання харчоблоку Дрогобицького ліцею Дрогобицької міської ради Львівської області та Ліцею №3 ім. В’ячеслава Чорновола Дрогобицької міської ради Львівської області у розмірі 7 % від вартості обладнання.
7. Зобов’язати орендарів, зазначених у даному рішенні, укласти договори оренди, відповідно до уточнених площ, згідно виготовленої технічної документації та експертної оцінки, здійснити страхування нежитлових приміщень, забезпечити утримання нежитлових приміщень та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
8. Виконання даного рішення доручити Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, відділу освіти виконавчих органів ДМР, відділу охорони здоров’я виконавчих органів ДМР, Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту