№ 381 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про впровадження електронної реєстрації у перші класи закладів загальної середньої освіти та перехід електронної реєстрації у закладах дошкільної освіти у систему е-садок”

20.12.2022 3550

№ 381 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про впровадження електронної реєстрації у перші класи закладів загальної середньої освіти та перехід електронної реєстрації у закладах дошкільної освіти у систему е-садок”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 20.12.2022 №381

Про впровадження електронної
реєстрації у перші класи закладів
загальної середньої освіти та
перехід електронної реєстрації у
закладах дошкільної освіти
у систему е-садок

З метою забезпечення чіткості і прозорості у зарахуванні дітей дошкільного віку до закладів дошкільної освіти м.м. Дрогобича та Стебника, та дітей у перші класи закладів загальної середньої освіти, відповідно до Закону України «Про освіту» від 05.09.2017 № 2145-VIIІ, Положення про дошкільний навчальний заклад, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12.03.2003 № 305, Наказу Міністерства освіти і науки України №367 від 16.04.2018 «Про затвердження Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти», листа Міністерства освіти і науки України від 17.07.2013 № 1/9-499 “Про Методичні рекомендації щодо створення уніфікованої системи електронної реєстрації дітей дошкільного віку“, керуючись ст. 26, ст. 32 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1.Запровадити в тестовій експлуатацію з 01.02.2023 електронну систему реєстрації дітей у перші класи закладів загальної середньої освіти з використання технологій е-садок.
2.Здійснювати набір дітей у перші класи починаючи з 2023-2024 навчального року відповідно до електронної реєстрації дітей у системі е-садок.
3. Перевести з 01.02.2023 електронну реєстрацію дітей у закладах дошкільної освіти з blockchain у систему електронної реєстрації з використання технологій е-садок та повідомити департамент освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації.
4. Розпочати набір дітей у заклади дошкільної освіти з 01.06.2023 відповідно до електронної реєстрації дітей у системі е-садок.
5. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради Львівської області забезпечити функціонування електронної системи реєстрації дітей до вступу у заклади дошкільної освіти та дітей до вступу у перші класи закладів загальної середньої освіти міст Дрогобича та Стебника на технологіях е-садок та провести навчання з відповідальними особами зі сторони закладів освіти.
6. Організаційному відділу виконкому Дрогобицької міської ради (І.Кушнір) протягом року розміщувати інформацію про запровадження електронного сервісу реєстрації дітей у заклади дошкільної освіти та реєстрації дітей у перші класи закладів загальної середньої освіти на сайті Дрогобицької міської ради.
7. Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради Львівської області від 21.02.2019 року №52 «Про впровадження електронної реєстрації у перші класи закладів загальної середньої освіти та перехід електронної реєстрації у закладах дошкільної освіти у систему blockchain», вважати таким, що втратило чинність.
8. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на начальника відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради В. Вовківа.
9. Контроль за виконання даного рішення покласти на заступника з гуманітарних та соціальних питань А. Ковча.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту