№ 381 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на списання основних засобів, малоцінного інвентаря”

27.05.2021 1932

№ 381 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на списання  основних засобів, малоцінного інвентаря”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
VІІІ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 27.05.2021р. № 381

Про надання дозволу на списання
основних засобів, малоцінного інвентаря

Розглянувши клопотання начальника відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В.Чуби), відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П.Шев’яка), КП «Дрогобичводоканал» ДМР, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 06.05.2021 р. № 9), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради на списання необоротних активів, які знаходяться на балансі КНП «Дрогобицька дитяча міська лікарня» ДМР і вичерпали свій ресурс та не придатні для подальшого використання, згідно з додатком № 1, 2.
2. Надати дозвіл відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради на списання основних засобів та малоцінних необоротних активів, які знаходяться на балансі і вичерпали свій ресурс та не придатні для подальшого використання, згідно з додатком № 3.
3. Надати дозвіл на списання основних засобів та малоцінних необоротних активів, які знаходяться на балансі гімназії №10 імені Євгена Коновальця і вичерпали свій ресурс та не придатні для подальшого використання, згідно з додатком № 4.
4. Надати дозвіл Ліцею №4 імені Лесі Українки Дрогобицької міської ради на списання основних засобів та малоцінних необоротних активів, які знаходяться на балансі і вичерпали свій ресурс та не придатні для подальшого використання, згідно з додатком № 5.
5. Надати дозвіл Стебницькому Ліцею №7 на списання основних засобів та малоцінних необоротних активів, які знаходяться на балансі і вичерпали свій ресурс та не придатні для подальшого використання, згідно з додатком № 6.
6. Надати дозвіл Стебницькій гімназії №11 імені Тараса Зозулі на списання основних засобів та малоцінних необоротних активів, які знаходяться на балансі і вичерпали свій ресурс та не придатні для подальшого використання, згідно з додатком № 7.
7. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на списання основних засобів та малоцінних необоротних активів, які знаходяться на балансі і вичерпали свій ресурс та не придатні для подальшого використання, згідно з додатком № 8.

8. Надати дозвіл КП «Дрогобичводоканал» Дрогобицької міської ради на списання основних засобів, які знаходяться на балансі та не придатні для подальшого використання, згідно з додатком № 9.
9. Виконання даного рішення доручити відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В.Чубі), відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П. Шев’яку), відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчому комітету Дрогобицької міської ради, КП «Дрогобичводоканал» ДМР (Р. Шагалі).
10. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту