№ 382 Розпорядження міського голови “Про створення комісії для перевірки дотримання трудової дисципліни працівниками виконкому Дрогобицької міської ради та її виконавчих органів”

12.07.2019 711

№ 382 Розпорядження міського голови “Про створення комісії для перевірки дотримання трудової дисципліни працівниками виконкому Дрогобицької міської ради та її виконавчих органів”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 12.07.2019 №382-р

Про створення комісії для перевірки
дотримання трудової дисципліни працівниками
виконкому Дрогобицької міської ради та її виконавчих органів

Відповідно до ст.ст. 139, 140, 141 та 142, на виконання доручення п.3.11. рішення Дрогобицької міської ради від 09.07.2019 № 1856 «Про затвердження Положення про матеріальне стимулювання працівників відділів виконавчих органів, управлінь та департаментів Дрогобицької міської ради», з метою запобігання порушень трудової дисципліни, керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”:
1. Утворити комісію для перевірки дотримання трудової дисципліни працівниками відділів виконавчих органів, управлінь та департаментів Дрогобицької міської ради у складі:
– В.Коцюби – голови комісії, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючого справами виконкому
Членів комісії:
Працівник відділу кадрів;
Працівник відділу правового забезпечення;
Працівник організаційного відділу.
2. Комісії (В.Коцюба) здійснювати контрольні перевірки дотримання працівниками відділів виконавчих органів, управлінь та департаментів Дрогобицької міської ради правил внутрішнього трудового розпорядку (виходу на роботу, самовільного залишення службового приміщення, закінчення робочого дня та інше)
3. Про результат перевірки комісія (В.Коцюба) складає доповідну записку.
4. Відділ кадрів (Н.Паращак) щомісячно до 17-го числа подає службову записку з узагальненою інформацією міському голові для відповідного реагування.
5. Начальникам структурних підрозділів виконкому Дрогобицької міської ради та її виконавчих органів, управлінь та департаменту Дрогобицької міської ради забезпечити відповідні заходи реагування до порушників трудової дисципліни.
6. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту