№ 383 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Програми «Реконструкція 1-го поверху житлового будинку на вул. Фабрична, буд. 61/8 в місті Дрогобич (облаштування 3 квартир для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб в приміщенні № 1 (ліва сторона) за рахунок субвенції з державного бюджету місцевому бюджету на формування фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Дрогобицької міської територіальної громади в 2021 році»”

27.05.2021 1978

№ 383 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Програми «Реконструкція 1-го поверху житлового будинку на вул. Фабрична, буд. 61/8 в місті Дрогобич (облаштування  3 квартир для тимчасового проживання  внутрішньо переміщених осіб в приміщенні № 1 (ліва сторона) за рахунок субвенції з державного  бюджету місцевому бюджету на формування  фонду житла для тимчасового проживання  внутрішньо переміщених осіб на території  Дрогобицької міської територіальної громади в 2021 році»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
VІІІ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 27.05.2021р. № 383

Про затвердження Програми «Реконструкція
1-го поверху житлового будинку на вул. Фабрична,
буд. 61/8 в місті Дрогобич (облаштування
3 квартир для тимчасового проживання
внутрішньо переміщених осіб в приміщенні № 1
(ліва сторона) за рахунок субвенції з державного
бюджету місцевому бюджету на формування
фонду житла для тимчасового проживання
внутрішньо переміщених осіб на території
Дрогобицької міської територіальної громади в 2021 році»

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 04.10.2017 № 769 (зі змінами) стосовно надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного пливу внаслідок збройного конфлікту на сході України, зокрема на реконструкцію об’єкту житлового фонду комунальної власності для надання в тимчасове користування внутрішньо переміщеним особам, на умовах співфінансування заходу з місцевого бюджету в розмірі не менше 30 відсотків, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від 27.05.2021 № 21), та постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля транспорту та зв’язку (протокол від __________ № ____ ), керуючись п. 22 ч. І ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму «Реконструкція 1-го поверху житлового будинку на вул. Фабрична, буд. 61/8 в місті Дрогобич (облаштування 3 квартир для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб (ліва сторона) за рахунок субвенції з державного бюджету місцевому бюджету
на формування фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Дрогобицької міської територіальної громади в 2021 році» згідно з додатком.

2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування
програми у межах коштів, затверджених департаменту міського господарства по КПКВК 1217310 «Будівництво об’єктів житлово-комунального господарства».
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на
департамент міського господарства Дрогобицької міської ради (Р. Пошивак).
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури,
екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Р. Шагала).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту