№ 384 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік другого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади та надання дозволу на продовження договору оренди”

27.05.2021 1935

№ 384 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік другого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади та надання дозволу на продовження договору оренди”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
VІІІ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 27.05.2021р. № 384

Про включення в перелік другого типу
об’єктів комунальної власності Дрогобицької
міської територіальної громади та надання дозволу
на продовження договору оренди

Беручи до уваги звернення начальника управління праці та соціального захисту населення Дрогобицької районної державної адміністрації Львівської області, голови Дрогобицької районної державної адміністрації, протокол постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (№ 9 від 06.05.2021 року), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, в порядку ст. 25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
1. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 26, пл. 55,8 кв. м.
1.1 Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради продовжити договір оренди нежитлового приміщення, яке є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 26, пл. 55,8 кв. м. з управлінням праці та соціального захисту населення Дрогобицької районної державної адміністрації Львівської області, терміном на 1 рік.
1.2. Розрахунок орендної плати для управління праці та соціального захисту населення Дрогобицької районної державної адміністрації Львівської області здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
2. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 41, пл. 263,9 кв. м.
2.1 Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради продовжити договір оренди нежитлового приміщення, яке є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 41, пл. 263,9 кв. м. з управлінням праці та соціального захисту населення Дрогобицької районної державної адміністрації Львівської області, терміном на 1 рік.
2.2. Розрахунок орендної плати для управління праці та соціального захисту населення Дрогобицької районної державної адміністрації Львівської області здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
3. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 41, пл. 117,78 кв. м.
3.1 Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради продовжити договір оренди нежитлового приміщення, яке є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 41, пл. 117,78 кв. м. з фінансовим управлінням Дрогобицької районної державної адміністрації Львівської області, терміном на 1 рік.
3.2. Розрахунок орендної плати для фінансового управління Дрогобицької районної державної адміністрації Львівської області здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
4. Зобов’язати орендарів, зазначених у даному рішенні, укласти договори оренди, відповідно до уточнених площ, згідно виготовленої технічної документації та експертної оцінки, здійснити страхування нежитлових приміщень, забезпечити утримання нежитлових приміщень та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
5. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту