№ 385 Розпорядження міського голови “Про створення міської комісії з проведення інвентаризації радіоактивних відходів на території міста Дрогобича” (плюс додаток)

24.06.2016 487

№ 385 Розпорядження міського голови “Про створення міської комісії з проведення інвентаризації радіоактивних відходів на території міста Дрогобича” (плюс додаток)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 24 червня 2016 р. №385-р

Про створення міської комісії

з проведення інвентаризації

радіоактивних відходів

на території міста Дрогобича

З метою виконання вимог розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації від 01 червня 2016 року № 347/0/5-16 «Про організацію державної інвентаризації радіоактивних відходів на території області», керуючись п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

  1. Утворити міську комісію, в складі:

Голови комісії – – начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконкому Дрогобицької міської ради, Летнянчина Миколи Миколайовича;

Членів комісії:

– начальника штабу цивільного захисту медичної служби Дрогобицької міської ради, Поднєвіча Сергія Борисовича;

– інспектора відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконкому Дрогобицької міської ради, Вишницького Андріана Павловича;

– головного фахівця з цивільного захисту РВ ГУ ДСНС України у Львівській області, Юхновського Сергія Тарасовича;

– інспектора з благоустрою, реєстратора відділу архітектурно-будівельного контролю виконкому Дрогобицької міської ради, Ільченко Людмили Валентинівни;

– головного спеціаліста відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства управління Держпродспоживслужби в                    м. Дрогобичі, Якуца Романа Миколайовича.

  1. Комісії (М. Летнянчин):

2.1. Затвердити графік з підготовки та проведення 6-ї державної інвентаризації радіоактивних відходів в м. Дрогобичі згідно з додатком 1.

2.2. Зазначену державну інвентаризацію провести до 1 вересня 2016 року відповідно до Порядку проведення державної інвентаризації радіоактивних відходів (НП 306.5.04/2.059-2002), затвердженого наказом Держатомрегулювання України від 22.02.2003 № 27.

2.3. Звернути увагу на неприпустимість формального проведення інвентаризації РАВ та провести з додержанням вимог вказаних вище керуючих документів.

  1. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

Перший заступник міського голови                                         І. Герман

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту