№ 396 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік”

23.09.2016 576

№ 396 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХІІІ сесія VII скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від  23 вересня 2016 № 396

Про внесення змін до Плану
діяльності з підготовки проектів
регуляторних актів на 2016 рік

З метою забезпечення здійснення державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності, враховуючи пропозицію відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, відповідно до ст.7 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», в порядку ст.13 Регламенту Дрогобицької міської ради, керуючись ст. 25 та ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

  1. Внести зміни до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Дрогобицької міської ради на 2016 рік, затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради від 02.03.2016 №177, доповнивши його пунктом №19 Положення «Про порядок встановлення гаражів на території міста Дрогобича».
№ п/п Назва регуляторного акту Орган, що затверджує регуляторний акт Цілі прийняття Термін підготовки Назва структурного підрозділу
19 Про порядок встановлення гаражів на території міста Дрогобича  

Дрогобицька міська рада

Впорядкування розміщення гаражів Протягом рок Відділ оренди та приватизації комунального майна
  1. Організаційному відділу (І.Кушнір) оприлюднити це рішення в часописі «Галицька зоря» та на офіційному сайті Дрогобицької міської ради.
  2. Дане рішення набирає чинності з дня його оприлюднення.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови (І.Герман).

Міський голова                                                                            Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту