№ 399 Розпорядження міського голови “Про визначення відповідальних працівників за матеріально – технічне забезпечення виборчих комісій”

18.07.2019 592

№ 399 Розпорядження міського голови “Про визначення відповідальних працівників за матеріально – технічне забезпечення виборчих комісій”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови

від 18 липня 2019 р. №399-р

Про визначення відповідальних
працівників за матеріально –
технічне забезпечення виборчих комісій

З метою забезпечення належних умов для здійснення вільного волевиявлення громадян під час голосування на чергових виборах народних депутатів України, в тому числі шляхом сприяння у вирішенні питань обладнання приміщень для голосування, створення належних умов для роботи виборчих комісій, зокрема, забезпечення їх у визначені строки в установленому порядку приміщеннями, транспортом, комп’ютерною технікою, засобами зв’язку, інвентарем відповідно до вимог постанови Центральної виборчої комісії від 26.01.2012 № 18 «Про вимоги до приміщень окружних і дільничних виборчих комісій з виборів народних депутатів України, норми забезпечення виборчих комісій обладнанням, інвентарем, транспортними засобами, засобами зв’язку і оргтехнікою, іншими матеріальними цінностями, види послуг, які виборчі комісії можуть закуповувати за рахунок коштів Державного бюджету України, враховуючи лист Львівської обласної державної адміністрації від 18.07.2019 №5/33-571/0/2-19, керуючись ст. 51 Закону України «Про вибори народних депутатів України», пп.20 п.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Визначити відповідальних працівників виконавчих органів Дрогобицької міської ради за матеріально-технічне забезпечення виборчих комісій згідно з додатком.
2. Відповідальним працівникам, зазначеним у п.1 даного розпорядження:
2.1. Проводити обстеження приміщення для роботи виборчих комісій та приміщення для голосування на предмет дотримання вимог, визначених законодавством, та подавати інформацію в організаційний відділ (І.Наум’як);
2.2. Систематично, до дня виборів, здійснювати контроль за усуненням виявлених недоліків.
3. Головному спеціалісту організаційного відділу (І.Наум’як) узагальнювати інформацію, надану відповідальними працівниками, і подавати її заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючому справами виконкому В.Коцюбі для вжиття відповідних заходів.
4. Обов’язки з координації дій, пов’язаних із належним матеріально-технічним забезпеченням виборчих комісій покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючого справами виконкому В.Коцюбу.
5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту