№ 413 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Порядку надходження, розподілу та перерахування коштів, отриманих від оренди комунального майна, орендодавцем якого виступає управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради”

08.06.2021 1965

№ 413 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Порядку надходження, розподілу та перерахування коштів,  отриманих від оренди комунального  майна,  орендодавцем якого виступає  управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ІХ позачергова сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 8 червня 2021 року № 413

Про затвердження Порядку надходження,
розподілу та перерахування коштів,
отриманих від оренди комунального
майна, орендодавцем якого виступає
управління майна громади
виконавчих органів
Дрогобицької міської ради

Враховуючи службову записку Управління майна громади (М. Свідовська), керуючись ст. 25, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 5, п. 2 ст. 19 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Бюджетним кодексом України, Податковим кодексом України, наказом Міністерства фінансів України від 23.08.2012р. № 938 «Про затвердження Порядку казначейського обслуговування місцевих бюджетів», наказом Державної казначейської служби України від 09.08.2013р. №128 «Про затвердження Порядку організації роботи органів Державної казначейської служби України у процесі казначейського обслуговування державного та місцевих бюджетів за доходами та іншими надходженнями» зі змінами від 15.09.2020р. № 231, враховуючи, що державну політику у сфері оренди майна, яке перебуває в комунальній власності здійснюють органи місцевого самоврядування, враховуючи лист Дрогобицького управління Державної казначейської служби України Львівської області від 21.09.2018р. №1393/04-08 «Щодо розподілу коштів на рахунках за балансовим 3422», у зв’язку з прийняттям рішення «Про створення управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради» від 12.03.2021р. №237, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від _____________ № ____ ), Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Затвердити Порядок надходження, розподілу та перерахування коштів, отриманих від оренди комунального майна, орендодавцем якого виступає управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради згідно з додатком.
2. Вважати таким, що втратив чинність, Порядок надходження, розподілу та перерахування коштів, отриманих від оренди комунального майна, орендодавцем якого виступає виконавчий комітет Дрогобицької міської ради, затверджений рішенням від 28 грудня 2018 року №162 зі змінами від 19 березня 2020 р. №2254 та від 26 лютого 2021 р. №153.
3. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (О.Савран), управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради (М. Свідовська) керуватись у своїй роботі затвердженим, згідно з п.1 цього рішення, Порядком.
4. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на Фінансове управління Дрогобицької міської ради (О.Савран) та Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради (М. Свідовська).
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту