№ 414 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про визначення меж прибирання територій мікрорайону на вул. Самбірській в м. Дрогобич, обслуговування яких здійснюється юридичними особами, які надають послуги з управління багатоквартирними будинками”

21.12.2021 2265

№ 414 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про визначення меж прибирання територій мікрорайону на вул. Самбірській в м. Дрогобич, обслуговування яких  здійснюється юридичними особами, які  надають послуги з управління багатоквартирними будинками”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 21.12.2021 №414

Про визначення меж прибирання
територій мікрорайону на вул. Самбірській
в м. Дрогобич, обслуговування яких
здійснюється юридичними особами, які
надають послуги з управління багатоквартирними
будинками

З метою визначення меж прибирання територій мікрорайону на вул. Самбірській в м. Дрогобич, відповідно до Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 27.11.2017 №310 «Про затвердження Типових правил благоустрою території населеного пункту», керуючись п.7 ст.30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Визначити межі прибирання територій мікрорайону на вул. Самбірській в м. Дрогобич, обслуговування яких здійснюється юридичними особами, які надають послуги з управління багатоквартирними будинками відповідно до складеної Схеми прибирання територій мікрорайону на вул. Самбірській в м. Дрогобич за результатами комісійного обстеження, згідно із додатком 1.
2. Схеми меж прибирання територій мікрорайону на вул. Самбірській в м. Дрогобич доведено до відома юридичних осіб, які надають послуги з управління багатоквартирними будинками згідно із додатком 2.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань Р. Москалика.

Заступник міського голови з питань
діяльності виконавчих органів,
керуючий справами виконкому    Володимир Коцюба

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту