№ 415 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про встановлення тарифів на теплову енергію для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, вироблену з використанням альтернативних джерел енергії ТзОВ «Біоальтернатива»”

21.12.2021 2334

№ 415 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про встановлення тарифів на теплову енергію для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого  бюджету, вироблену з використанням  альтернативних джерел енергії ТзОВ «Біоальтернатива»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 21.12.2021 №415

Про встановлення тарифів на теплову
енергію для потреб установ та організацій,
що фінансуються з державного чи місцевого
бюджету, вироблену з використанням
альтернативних джерел енергії
ТзОВ «Біоальтернатива»

Розглянувши звернення ТзОВ «Біоальтернатива»» відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 №869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», постанови НКРЕКП від 22.03.2017 №308 «Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності у сфері теплопостачання», керуючись п.12 ч.2 ст.3 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», ст. 20 Закону України «Про теплопостачання», керуючись пп.2 п. «а» ст.28 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Встановити з 21.12.2021 року ТзОВ «Біоальтернатива» тарифи на теплову енергію для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджетів, вироблену з використанням альтернативних джерел енергії в розмірі 3166,19 грн./Гкал, в тому числі ПДВ 527,70 грн.
2. Рішення виконавчого комітету Стебницької міської ради від 29.08.2018 №39 вважати таким, що втратило чинність.
3. Після затвердження оновленого середньозваженого тарифу по Львівській області на теплову енергію для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджетів, виробленого з використанням альтернативних джерел енергії, переглянути встановлені тарифи.
4. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на управління інвестицій та економічного розвитку (Л. Лазунда)
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Заступник міського голови з питань
діяльності виконавчих органів,
керуючий справами виконкому    Володимир Коцюба

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту