№ 416 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження у новій редакції Порядку визначення та відшкодування Дрогобицькій міській раді збитків, заподіяних внаслідок невикористання земельних ділянок, самовільного зайняття земельних ділянок та використання земельних ділянок з порушенням законодавства про плату за землю”

08.06.2021 2021

№ 416 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження у новій редакції Порядку   визначення та відшкодування Дрогобицькій  міській раді збитків, заподіяних  внаслідок  невикористання земельних ділянок,  самовільного зайняття земельних ділянок  та використання земельних ділянок  з порушенням законодавства   про плату за землю”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ІХ позачергова сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 8 червня 2021 року № 416

Про затвердження у новій редакції Порядку
визначення та відшкодування Дрогобицькій
міській раді збитків, заподіяних внаслідок
невикористання земельних ділянок,
самовільного зайняття земельних ділянок
та використання земельних ділянок
з порушенням законодавства
про плату за землю

Розглянувши службову записку Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради (М. Свідовська), у зв’язку із зміною структури виконавчих органів Дрогобицької міської ради, з метою посилення контролю за використанням земель, створення єдиних організаційно – правових та економічних засад визначення розмірів збитків, заподіяних внаслідок невикористання земельних ділянок, самовільного зайняття земельних ділянок та використання земельних ділянок з порушенням законодавства про плату за землю, враховуючи рекомендацію постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестиції (протокол № ___ від ________.2021р.), та рішення міської ради від 11.04.2019 р. №1720 «Про покладення на комісію по відшкодуванню збитків власникам землі та землекористувачам додатково вирішення питань щодо відшкодування шкоди згідно зі статтями 1212-1214 ЦК України», на підставі Земельного кодексу України, ст.ст.1212-1214 Цивільного кодексу України, Порядку визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.04.1003 р. № 284, , керуючись ст. 25, ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада в и р і ш и л а:
1. Затвердити у новій редакції «Порядок визначення та відшкодування Дрогобицькій міській раді збитків, заподіяних внаслідок невикористання земельних ділянок, самовільного зайняття земельних ділянок та використання земельних ділянок з порушенням законодавства про плату за землю», затверджений рішенням Дрогобицької міської ради № 603 від 26.04.2012 року зі змінами від 28 грудня 2017 року № 1037, згідно з додатком № 1.
2. Затвердити склад комісії по визначенню збитків власникам землі та землекористувачам, згідно з додатком № 2.
3. Вважати таким, що втратив чинність, пункт 1. рішення Дрогобицької міської ради № 603 від 26.04.2012р. «Про затвердження «Порядку визначення та відшкодування Дрогобицькій міській раді збитків, заподіяних внаслідок невикористання земельних ділянок, самовільного зайняття земельних ділянок та використання земельних ділянок з порушенням законодавства про плату за землю».
4. Вважати таким, що втратило чинність, рішення Дрогобицької міської ради № 1037 від 28.12.2017 р. «Про внесення змін до «Порядку визначення та відшкодування Дрогобицькій міській раді збитків, заподіяних внаслідок невикористання земельних ділянок, самовільного зайняття земельних ділянок та використання земельних ділянок з порушенням законодавства про оплату за землю, затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради від 26.04.2012 року №603».
5. Контроль за виконанням рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестиції (Р. Бейзик).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту