№ 418 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про організацію громадських робіт на підприємствах Дрогобицької міської ради на 2022 рік”

21.12.2021 2315

№ 418 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про організацію громадських робіт  на підприємствах  Дрогобицької  міської ради  на 2022 рік”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 21.12.2021 №418

Про організацію громадських робіт
на підприємствах  Дрогобицької
міської ради  на 2022 рік

Відповідно до ст. ст. 30-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення та у зв’язку з необхідністю виконання ст.56 Кримінального кодексу України, з метою залучення порушників до громадських робіт, керуючись пп.7 п. б ч.1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Організувати у 2022 році за участю Дрогобицького районного відділу філії ДУ «Центр пробації» у Львівській області на підприємствах, в установах та організаціях комунальної та іншої форм власності громадські роботи, які проводитимуться на території Дрогобицької міської територіальної громади та повинні мати суспільно корисну спрямованість, відповідати потребам територіальної громади і сприяти її соціальному розвитку.
2. Фінансування організації громадських робіт, вказаних у п. 1 даного рішення, до яких залучаються особи, які будуть перебувати на обліку в Дрогобицькому районному відділі з питань пробації Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції проводити за рахунок та в межах виділених бюджетних асигнувань на благоустрій території Дрогобицької міської територіальної громади на 2022р.
3. Визначити, що громадські роботи повинні проводитись виключно на спеціально створених для цього тимчасових робочих місцях.
4. Затвердити перелік підприємств комунальної власності, за участю яких планується організація громадських робіт на території Дрогобицької міської територіальної громади згідно з додатком.
5. Рекомендувати Дрогобицькому районному відділу філії ДУ «Центр пробації» у Львівській області укласти договори на проведення громадських робіт з підприємствами, які потребують залучення додаткової робочої сили на виконання таких робіт та здійснити направлення незайнятих громадян, за їх згодою.
6. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування п.1 даного рішення виключно в межах коштів затверджених місцевим бюджетом на 2022 рік на благоустрій Дрогобицької міської територіальної громади.
7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань Р. Москалика.

Заступник міського голови з питань
діяльності виконавчих органів,
керуючий справами виконкому    Володимир Коцюба

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту