№ 418 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про зміну назви та затвердження Статуту Дрогобицької міської централізованої бібліотечної системи у новій редакції”

08.06.2021 1957

№ 418 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про зміну назви  та затвердження  Статуту Дрогобицької  міської централізованої бібліотечної системи  у новій редакції”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ІХ позачергова сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 8 червня 2021 року № 418

Про зміну назви  та затвердження
Статуту Дрогобицької  міської
централізованої бібліотечної системи
 у новій редакції

Розглянувши подання управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради від 03.06.2021 №7, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї та спорту (протокол № 12 від 08.06.2021), керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 13.07.2016р. №440, Законом України «Про культуру» та ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
вирішила:
1. Перейменувати Дрогобицьку міську централізовану бібліотечну систему у Дрогобицьку централізовану бібліотечну систему Дрогобицької міської ради Львівської області.
1.1 Затвердити Статут Дрогобицької централізованої бібліотечної системи Дрогобицької міської ради Львівської області у новій редакції (додається).
1.2. Заступникові директора Дрогобицького централізованої бібліотечної системи Дрогобицької міської ради Львівської області (Л.Благодир) здійснити реєстрацію нової редакції Статуту відповідно до чинного законодавства.
2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань (А.Ковча) та заступника начальника управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради (О.Яводчака).
3. Контроль за виконання даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї та спорту (Р.Грицая).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту