№ 419 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про зміну назви та затвердження Статуту Дрогобицького районного народного дому у новій редакції”

08.06.2021 2005

№ 419 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про зміну назви та затвердження  Статуту Дрогобицького  районного народного дому у новій редакції”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ІХ позачергова сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 8 червня 2021 року № 419

Про зміну назви та затвердження
Статуту Дрогобицького
районного народного дому у новій редакції

Розглянувши подання управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради від 03.06.2021 №7, беручи до уваги рішення Дрогобицької районної ради від 27.01.2021 №31 та рішення Дрогобицької міської ради від 24.12.2020 №21, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї та спорту (протокол № 12 від 08.06.2021), керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 13.07.2016р. №440, Законом України «Про культуру» та ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Змінити засновника Дрогобицького районного народного дому шляхом виключення зі складу засновників Дрогобицької районної ради та включення Дрогобицької міської ради Львівської області до складу засновників.
2. Змінити назву комунальної організації Дрогобицький районний народний дім на:
– повна назва: Дрогобицький центр культури та мистецтв «Каменяр» Дрогобицької міської ради Львівської області;
– скорочена назва: «ДЦКМ «Каменяр».
3. Затвердити Статут Дрогобицького центру культури та мистецтв «Каменяр» Дрогобицької міської ради Львівської області у новій редакції (додається).
4. Директорові Дрогобицького центру культури та мистецтв «Каменяр» Дрогобицької міської ради Львівської області (І.Сехові) здійснити реєстрацію нової редакції Статуту відповідно до чинного законодавства.
5. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника з гуманітарних та соціальних (А.Ковча) та заступника начальника управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради (О.Яводчака).
6. Контроль за виконання даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї та спорту (Р.Грицая).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту