№ 42 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження цільової програми Дрогобицької міської ради «Підготовка та проведення заходів відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради у 2021 році з оздоровлення та відпочинку дітей пільгових категорій та обдарованої молоді»”

24.12.2020 1512

№ 42 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження цільової програми Дрогобицької міської ради «Підготовка та проведення заходів відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької  міської  ради у 2021 році з оздоровлення та відпочинку дітей пільгових категорій та обдарованої молоді»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ІІ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 24 грудня 2020 року № 42

Про затвердження цільової програми
Дрогобицької міської ради «Підготовка
та проведення заходів відділу освіти
виконавчих органів Дрогобицької міської ради
у 2021 році з оздоровлення та відпочинку
дітей пільгових категорій та обдарованої молоді»

З метою створення умов для зміцнення фізичного та психічного здоров’я дітей шляхом належної організації оздоровлення і відпочинку, враховуючи рекомендацію постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (Протокол від 16.12. 2020 р. № 3 ) і постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Протокол від 18.12. 2020 р. № 5), керуючись ст. 25, п. 22 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити цільову програму Дрогобицької міської ради «Підготовка та проведення заходів відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради у 2021 році з оздоровлення та відпочинку дітей пільгових категорій та обдарованої молоді» згідно з додатками 1,2.
2. Виконання даного рішення покласти на начальника відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради П.Шев’яка.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту Р.Грицая.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту