№ 430-р Розпорядження міського голови “Про заходи пов’язані з недопущенням поширення коронавірусної хвороби (COVID – 19)”

27.07.2020 1512

№ 430-р Розпорядження міського голови “Про заходи пов’язані з недопущенням поширення коронавірусної хвороби (COVID – 19)”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 27.07.2020 №430-р

Про заходи пов’язані з недопущенням
поширення коронавірусної хвороби (COVID – 19)

Враховуючи те, що з 11 травня 2020 року в Україні розпочалось послаблення карантинних обмежень, відповідно до постанови КМУ від 04.05.2020 № 343 знімається заборона при дотриманні протиепідемічних заходів на здійснення діяльності торговельного і побутового обслуговування населення (перукарень, салонів краси), гуртової та роздрібної торгівлі непродовольчими товарами, з надання послуг громадського харчування на відкритих (літніх) майданчиках, з надання стоматологічної допомоги, з метою дотримання карантинних обмежень та запобігання ускладнення епідемічної ситуації внаслідок поширення коронавірусної хвороби (COVID – 19), на виконання підпункту 8 пункту 2 постанови КМУ від 11.03.2020 № 211, пункту 3.1 протоколу від 10.05.2020 № 18 позачергового засідання обласної комісії з питань ТЕБ і НС, керуючись п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Утворити комісію щодо здійснення контролю за виконанням зазначеними об’єктами санітарних норм та правил, визначених чинним законодавством та тимчасовими рекомендаціями, у складі:

– Т. Бачинського – начальника відділу економіки виконкому Дрогобицької міської ради – голови комісії;

Членів комісії:

– І. Майкута – завідувача Дрогобицького міжміського відділу Державної установи «Львівський лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я» МОЗ України (за згодою);

– В. Загорського – начальника Дрогобицького міжміського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області (за згодою);

– Г. Яцуляк – начальника сектору з питань праці виконкому Дрогобицької міської ради;

– Представника Дрогобицького відділення поліції ГУ НП України у Львівській області (за згодою);

– Т. Дудич – головного спеціаліста відділу доходів фінансового управління Дрогобицької міської ради.

2. Комісії (Т. Бачинський) провести контроль за виконанням зазначеними об’єктами санітарних норм та правил, визначених чинним законодавством та тимчасовими рекомендаціями, шляхом проведення моніторингових обстежень.

3. Викласти пункт 1 розпорядження міського голови від 27.02.2020 № 148-р в наступній редакції: «Обмежити проведення масових заходів на території міста Дрогобича, проводити їх виключно за нагальної потреби з дотриманням комплексу протиепідемічних заходів».

4. Вважати таким, що втратило чинність, розпорядження міського голови від 21.05.2020 № 313 – р «Про заходи пов’язані з недопущенням поширення коронавірусної хвороби (COVID – 19)».

5. Організаційному відділу (І. Кушнір) дане розпорядження опублікувати у засобах масової інформації та на сайті Дрогобицької міської ради.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту