№ 425 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Програми оренди комунального майна на території Дрогобицької міської ради на 2021 рік у новій редакції”

08.06.2021 2023

№ 425 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Програми оренди комунального майна на території Дрогобицької міської ради  на 2021 рік у новій редакції”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ІХ позачергова сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 8 червня 2021 року № 425

Про затвердження Програми
оренди комунального майна
на території Дрогобицької міської ради
на 2021 рік у новій редакції

З метою ефективного використання нежитлового фонду м. Дрогобича та надходження коштів від оренди до міського бюджету, беручи до уваги пропозиції постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол №__ від _____ р.,), керуючись ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України “Про оренду державного та комунального майна”, міська рада вирішила :
1. Затвердити Програму оренди комунального майна на території Дрогобицької міської ради на 2021 рік у новій редакції згідно з додатком № 1.
2. Рішення Дрогобицької міської ради, прийняті до набрання чинності цього рішення, діють в частині, що не суперечить йому.
3. Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснити фінансування Програми у межах коштів, передбачених у міському бюджеті на 2021 рік.
4. Рішення сесії Дрогобицької міської ради № 302 від 22.04.2021 р. «Про внесення змін до рішення сесії Дрогобицької міської ради № 182 від 05.03.2021 р. «Про затвердження Програми оренди комунального майна Дрогобицької міської ради на 2021 рік» вважати таким, що втратило чинність.
5. Виконання даного рішення доручити управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлик), постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзик).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту