№ 430 Розпорядження міського голови “Про створення комісії з питань придбання житла для осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції втратили функціональні можливості нижніх кінцівок” (плюс додаток)

21.07.2016 461

№ 430 Розпорядження міського голови “Про створення комісії з питань придбання житла для осіб, які  брали безпосередню участь в антитерористичній операції втратили функціональні можливості нижніх кінцівок” (плюс додаток)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

М І С Ь К О Г О  Г О Л О В И

 від 21 липня 2016 №430-р

Про створення комісії з питань

придбання житла для осіб, які  брали безпосередню

участь в антитерористичній операції втратили

функціональні можливості нижніх кінцівок

Розглянувши подання  начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Дрогобицької міської ради  від 25.05.2016 року № 134, керуючись постановою Кабінету Міністрів України  від 17.06.2015 року № 407 «Про затвердження Порядку використання коштів , передбачених у державному бюджеті для забезпечення житлом осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та / або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок» та  п. 20 ч.4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1.Створити комісію з питань придбання житла для осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та / або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок( далі – Комісія) у складі згідно з додатком.

2.Залучити до роботи комісії представників громадських організацій, що представлятимуть інтереси учасників антитерористичної операції.

  1. Основними завданнями комісії є:

3.1. Організація роботи , пов’язаної з виконанням чинного законодавства , актів Президента України та Кабінету Міністрів України, рішень міської ради , розпоряджень міського голови щодо забезпечення житлом осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та / або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок.

3.2.Забезпечення співпраці виконавчих органів Дрогобицької міської ради з громадськими організаціями , підприємствами, установами та організаціями усіх форм власності  та громадянами під час вирішення питань забезпечення житлом осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та / або у забезпеченні її проведення 4і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок.

3.3. Розгляд матеріалів та пропозицій про розподілі спрямування коштів , передбачених у міському бюджеті на придбання новозбудованого житла чи такого ,що було в експлуатації для зазначеної категорії осіб.

Прийняття свого рішення з цього питання, на підставі якого приймається відповідне розпорядження міського голови

3.4. Здійснення контролю за ефективністю використання субвенцій з державного бюджету.

  1. З метою забезпечення належної роботи комісі зобов’язати:

4.1. Управління капітального будівництва ( В. Бохонок),відділ економіки ( Г.Біль) вивчити пропозиції ринку нерухомості  на предмет наявності житла та сформувати перелік об’єктів житлового фонду, що можуть бути придбані за рахунок коштів субвенцій з державного бюджету.

4.2.Управлінню праці та соціального захисту населення ( І. Терлецький )сформувати базу даних про наявну кількість осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та / або у забезпеченні її проведення

і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок.

4.3. Департаменту міського господарства (І. Лепкий) надати інформацію про осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та / або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок.

4.4. Відділу бухгалтерського обліку та звітності ( М.Оршанська) забезпечити розподіл та спрямування коштів на придбання житла для осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та / або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок, за пропозиціями , підготовленими комісією, з дотриманням Порядку використання коштів , передбачених у державному бюджеті для забезпечення житлом осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та /або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  від 17.06.2015 року №407.

4.5. Відділ правового забезпечення (С. Кулиняк) здійснювати юридичний супровід роботи комісії та подальших дій виконавчих органів Дрогобицької міської ради щодо укладення договорів на придбання житла та передачі останнього вказаним вище категоріям осіб.

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                                                        Т. Кучма           

Переглянути додаток                            

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту